Tarih: 06.09.2012 17:23

Milli gururumuzdan Karabacak'a teşekkür!

Facebook Twitter Linked-in

2 Eylül Pazar günü İtalya'nın Vallecamonica kentinde yapılan 28. Dünya Dağ Kros Şampiyonası'nda ikinci olarak göğsümüzü kabartan Darıca Eğitim Spor Kulübü'nün Milli Sporcusu Adem Karagöz şampiyonanın ardından  madalyasıyla Darıca Belediyesi Başkanı Şükrü Karabacak’ı ziyaret ederek başarısının mimarlarından olan Başkan Karabacak’a teşekkür etti.

 

 

 

Milli sporcusunu kazandığı büyük başarıdan dolayı tebrik eden Başkan Karabacak ise Darıca Eğitim Spor Kulübü’nün kazanmış olduğu bu ikincilik ile önemli bir başarıya imza attığını ifade ederek, kazanılan zaferin sadece Darıca’da  değil tüm Türkiye’de gurur yaşattığını söyledi. Başkan Karabacak bundan sonraki süreçte de başarılarının artarak devam edeceğine olan inancını dile getirerek Karagöz’a bundan sonraki spor hayatında başarılar diledi.

 

 

 

Milli Atlete 20 Cumhuriyet altını

 

 

 

Darıca Eğitim Spor Kulübü'nün Dünya Dağ Kros Şampiyonası’nda ikinci olan sporcusu Adem Karagöz’e başarısını teşvik etmek amacıyla Darıca Belediye Meclis Toplantısı’nda  meclis üyelerinin oy birliğiyle yirmi cumhuriyet altını verilmesi kararı alındı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —