Tarih: 11.05.2013 12:02

Milletvekili okur ve başkan köşker esnaf turuna çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Okur ve Köşker, küçük esnafın ticaretin bel kemiği olduğunu söyledi. 

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yenikent Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. GESMEK Yenikent kurs merkezindeki yıl sonu sergisinin açılışına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bölge esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennilerini iletti.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, AK Parti Yenikent Mahalle Başkanı Bayram Kurt ve partililerin de eşlik ettiği ziyarette Milletvekili Okur ve Başkan Köşker, esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi.

 

AK Parti hükümeti döneminde küçük esnafa destek olacak çalışmaların hızla yasalaştığını dile getiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, “Küçük esnafımız ülkemizin her bölgesinde olduğu gibi kentimizde de ticari hayatın bel kemiği. AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde esnafımıza soluk aldıracak adımlar devam ediyor. İçinde bulunduğumuz aydan itibaren TESKOM kefaletiyle Halkbank’tan kullanılacak kredilerde önemli bir faiz indirimine gidildi. Bu ve buna benzer küçük esnafımızı yeni kapılar açacak adımlarla hükümetimizin desteği her zaman devam edecektir. Esnafımızın her zaman yanındayız” dedi.Bölge esnafının belediye hizmetlerine ilişkin görüş ve önerilerini de dinleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Esnafımızın her zaman yanında ve destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —