Tarih: 09.10.2012 09:59

Milletvekili Gönül yaşlılara moral verdi!

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan programları çerçevesinde Gölcük Huzurevini ziyaret eden Gönül, huzur evi sakinlerinin açık havada piknik veya kahvaltı yapma

taleplerini,  geçtiğimiz gün Maşukiye’de kahvaltı programı gerçekleştirerek yerine getirdi.

 

Gerçekleştirilen programda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Gölcük Huzur evi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız, Kurum Hemşiresi ve yaşlı hizmetlileri hazır bulundu. Milletvekili Sibel Gönül, otuza yakın huzur evi sakinin bulunduğu kahvaltıda yaşlıların masalarını ziyaret ederek herhangi bir sorun ve ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak sohbet etti.

 

GÖNÜL, BU ÜLKE İÇİN HEPSİ ÖNEMLİ BİRER DEĞER.

Programı 1 Ekim Uluslararası Dünya Yaşlılar Gününde gerçekleştirmeyi planlayan Gönül, 30 Eylülde gerçekleştirilen büyük kongre ve 1 Ekimde meclisin açılması nedeniyle gecikmeli olarak hafta sonunda gerçekleştirebildiğini açıkladı. Gönül, yaşlılarımız bizim dünümüz ve yarınımız, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürü ve değerleri yarınlara taşımayı sağlayan en değerli varlıklar olduğunu belirtti.

Yaşlı ve bakıma muhtaç insanlara büyük önem verdiklerini belirten, onların bu ülke için önemli birer değer olduklarının altını çizen Milletvekili Gönül, "Bizler de bir gün bakıma muhtaç duruma geleceğiz. Onlara bugün verdiğimiz önem ve değere yarın bizler de muhtaç olabiliriz. Onların huzurlu ve mutlu olduğunu gördükçe bizler de huzur buluyor, mutlu oluyoruz" diye konuştu.

 

HUZUR EVİ SAKİNLERİ MUTLU AYRILDI.

Huzurevi'nde kalanlar için zaman zaman bu tarz geziler düzenlediklerini bildiren Huzurevi Müdürü sema Taşdemir Yıldız, Maşukiyede doğanın güzelliklerini yaşamak ve Milletvekilimiz ile

kahvaltı yapmanın moral ve mutluluk verdiğini ifade ederek Sibel Gönül'e teşekkür etti. Huzurevinde kalan vatandaşlar kahvaltı sonunda hatıra olarak Milletvekili Sibel Gönül ile fotoğraf çektirdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —