Tarih: 22.07.2015 13:55

Milletimiz MHP’ye yetki verecek

Facebook Twitter Linked-in

Akan kanların hesabını biz soracağız” dedi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü il binasında düzenlediği basın açıklaması ile Adıyaman’da şehit olan 1 asker ve 2 askerin yaralanması, Suruç’ta yaşanan elim patlama sonucunda hayatını kaybeden ve yaralananlar için basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamasında terörü lanetleyen Ünlü, erken seçimi bir kez daha dile getirerek, "Sınırlarımızda çember giderek daralıyor.

Bugün ülkemizin sınırları kevgire dönmüş ve görüyoruz ki herkes bir şeyleri kınıyor. Çözüm süreci dönen bu safsata rafa kaldırılmalıdır. Bu ülke bir şeyleri daha yaşadı ve tahammülü kalmayan milletimiz MHP’nin ne kadar gerekli olduğunu hissetti. Milletin isteği doğrultusunda MHP’ye gerekli yetki verildiğinde bu akan kanların hesabı sorulacaktır" dedi. Suruç'taki patlamanın sorumlusunun hükümet olduğunu belirten Ünlü, "Suruç’ta yaşanan olaylar tüm boyutlarıyla aydınlatılmalıdır.

Suruç’a gidenlere izin verilmesi ve gidenlerin orada yalnız bırakılması sorgulanmalı ve değerlendirilmelidir. Karşımızda çok ciddi bir istihbarat ve güvenlik zaafı olduğu apaçık ortadadır. Hükümet her yönüyle mesul olan tek sorumludur. Devlet burada da iradesiz kalmıştır. MHP’nin şiddet ve terör için net tavrı bellidir. PKK, PYD, IŞİD gibi takma adlarla kan akıtan o adi örgütler birer fragmandır. Milletin isteği doğrultusunda MHP’ye gerekli yetki verildiğinde bu akan kanların hesabı sorulacaktır."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —