Tarih: 20.06.2013 13:23

“Millet oyunun farkında oldu!

Facebook Twitter Linked-in

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Gezi Parkı olaylarının Türkiye üzerinde planlanmış bir oyun olduğunu, milletin bu oyunu bozduğunu söyledi. Kent Meydanı salonunda yapılan toplantıya; AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve il yönetim kurulu üyeleri, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze eski belediye başkanı İbrahim Pehlivan, Eski milletvekili Eyüp Ayar, AK Parti eski ilçe başkanı Yılmaz Bayram,  HAS Parti’den Ak Parti’ye katılan eski ilçe başkanı Vehap Ayar ve çok sayıda eski AK Partili katıldı. 

 

Toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı yaptı. Kaflı konuşmasında; mayıs ayının Türkiye açısından çok verimli geçmesine rağmen Gezi Parkı bahane edilerek Türkiye’nin değişik bölgelerinde çeşitli kışkırtmaların yaşandığına dikkat çekti. “Türkiye bu eşiği de aşarsa kimse tutamaz” diyen Kaflı, “Birilerinin tüm hazımsızlıklarına rağmen var gücümüzle çalışmalara devam ediyoruz. Kocaeli genelinde 22 bin üye sayımızı 36 bine çıkardık ve tüm üyelere ziyaretler başlatacağız” dedi.  

 

Millet oyunun farkına vardı!

 

AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ise Gezi Parkı ve Reyhanlı olaylarının Türkiye’nin en sakin döneminde başlatılmasının manalı olduğuna dikkat çekti. 1 Mayıs ve Nevruz kutlamalarında olay çıkmamasından birilerinin rahatsız olduğunu söyleyen Civelek, “Planlı olarak yapılan bu oyunları kimin perde arkasından desteklediğini çok iyi biliyoruz. Kredi kartlarından kimin nerelerde ne harcamalar yaptığı açıkça tespit edildi. İyi niyetli vatandaşları elbette bu işlerin dışında tutmak gerekir, marjinal gruplar ve bazı partiler de bunlara destek vererek her tarafı yakın yıktılar, camilerimize girerek edepsizce ve hayasızca davranışta bulundular. Bunların dedeleri de camileri ahır yapmış, elif cüzleri yakmıştı, milletimiz bunun çok büyük bir planlı oyun olduğunu gördü ve bu oyunu bozdu” dedi. 

 

Filmi başkaları finanse etti

 

Sanatçı Mehmet Ali Alabora’nın oynadığı bir tiyatro oyununda bu işlerin daha önce planlandığının ortaya çıktığını da söyleyen Civelek, tiyatro oyununun dışarıdan finanse edildiği de ortaya çıktı. Bu arada sayın başbakanımızın üslubu tartışılıyor, bizim bilemediğimiz birçok istihbarat bilgisinin başbakanımızda olduğu unutulmamalı. Her iki mitingde de gördük ki,  bu millet sayın başbakanımızın dik durmasını istedi ve o da öyle yaptı. AK Parti olarak bizim ne Alevilerle ne sunnilerle, ne Kürtlerle ne de başka bir milletle asla sorunumuz olmadı alamaz” dedi. Civelek, Kocaeli genelinde tüm üyelere gruplar halinde bire bir ziyaretler yapılacağına dikkat çekti. Toplantıda ayrıca Gezi Parkı olaylarında yapılan saldırıların yer aldığı yaklaşık 20 dakikalık bir CD davetlilere gösterildi ve toplantının kalan bölümü basına kapalı olarak yapıldı. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —