Tarih: 11.10.2014 17:05

Midyatlılar Derneğinin yeni Başkanı Mehmet Nur Akdoğan

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Topçular Mahallesindeki Dernek Merkezinde gerçekleşen olağanüstü genel kurulda altı yıldır Dernek Başkanlığını yürüten Zeyni Oğuz görevini İzmit Halinde Kabzımallık yapan Mehmet Nur Akdoğan’a devretti.Tek liste ile girilen seçimlerde Mehmet Nur Akdoğan’ın listesi oybirliği ile seçildi. Yapılan Görev dağılımına göre; Mehmet Nur Akdoğan(Başkan), Eyüp Doğan(Başkan Yardımcısı),  Abdulmuttalip Sadık(Muhasip), Ekrem Akyıldız, Aydın Bülbül ve Cahit Aslan Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapacaklar.

 

Mehmet Ali Akdoğan, Abdulgani Yıldırım, Fahrettin Yalçın, Mehmet Kaya, Murat Oğuz, Bedrettin Aydın, Vahap Baysal Yönetim Kurulu yedek üyelerine seçilirken, Kasım Altunışık, Hayretin Doğan, Mehmet Akdoğan Denetleme Kurulu asil üyeliklerine, Şehmus Acar, Ömer Doğan ve Mahsun Oğuz da Denetleme Kurulu yedek üyeliklerine seçildi.

 

Kocaeli Midyatlılar Derneği Başkanı Mehmet Nur Akdoğan; “Derneğimizin 6 yıldır Başkanlığını yapan Zeyni Oğuz ve birlikte görev yapan kurul üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Kocaeli’de sesimizi ve varlığımızı bütün hemşehrilerimize ve dostlarımıza duyurmuşlardır. Yeni dönemde de sosyal ve kültürel çalışmalarımız hızla devam edecektir. Seçimin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —