Tarih: 09.08.2022 19:39

Microsoft Dynamics 365

Facebook Twitter Linked-in

Microsoft Dynamics 365 , ERP, CRM ve HCM ürünlerinin yanı sıra Power BI raporlama işlevlerini basitleştirilmiş, birleştirilmiş tek bir pakette bir araya getiren yeni, bulut tabanlı bir kurumsal yazılım platformudur. Dynamics 365, Microsoft tarafından 1 Kasım 2016'da pazara sürülen akıllı ve çevik bir müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) ve kurumsal kaynak planlaması (ERP) iş uygulamaları ürün grubudur. Microsoft Dynamics 365, 12 akıllı ve birbirinden eşsiz uygulama içerir.  

 

Birkaç uygulamaya bölünmüş ERP ve CRM yetenekleriyle Dynamics 365, kullanıcıların ihtiyaç duyduklarıyla başlayıp kendi hızlarında büyüyebilecekleri, ihtiyaç duydukları anda ve gerektiği zaman yeni uygulamalar ve işlevler ekleyebilecekleri şekilde tasarlanmıştır. Dynamics 365, Office 365 ve Outlook gibi mevcut Microsoft ürünleriyle yakından bütünleşir ve üçüncü taraf programlara bağlanabilir. 

 

Dynamics 365, çok çeşitli iş süreçlerini kapsayan bir dizi uygulamadan oluşur; müşteri ilişkileri yönetimi, finansal planlama ve raporlama, lojistik ve insan kaynakları yönetimi işlevleri tek bir program içinde yer almaktadır.

 

20 yılı aşkın tecrübesi ve dünya çapında hizmet veren yüzbinlerce müşterisi ve milyonlarca kullanıcısı ile Microsoft, Microsoft Dynamics 365 ile erp yazılımında çığır açtı. Bu mucizevi çözümden faydalanmak istiyorsanız, Microsoft Gold Partneri olarak B2F Danışmanlık’tan faydalanabilirsiniz. 

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —