Tarih: 21.02.2012 10:10

MHP'liler birbirine girdi!

Facebook Twitter Linked-in

MHP'de mayıs ayında yapılacak il kongresi öncesi sinirler bir hayli gerilmiş durumda. Birbirleri hakkında açıklamalarda bulunan partililer tahammül sınırlarını aşıp artık sokak ortasında birbirlerine saldırıyor ve tartaklıyor. MHP'deki ilginç olay dün akşam saatlerinde Derince 60 Evler Mahallesinde meydana geldi. Adı il başkan adayları arasında geçen, mevcut il yönetim kurulunda teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı olan Selim Çakır, il başkan adaylığını eleştiren eski il yöneticisi ve MHP Derince ilçe başkan adayı Selim Özbek'i sokak ortasında feci şekilde dövdü.   

 

 

FECİ ŞEKİLDE DÖVDÜ

 

 

Selim Çakır'ın, "Genel Merkez Teşkilat Başkanı aday olmamı isterse aday olurum" açıklamasının ardından, Selim Özbek, bir açıklama yapmış ve Çakır için, "Selim Çakır, MHP mensuplarını yanlış yönlendirme amacı gütmektedir. Kendinde bir keramet olmadığını iyi bilen zat genel merkezimizi kendi lehinde kullanmak istemektedir' demişti. Selim Çakır, bu açıklamadan sonra yanına 6-7 ülkücü genci yanına alarak Derince 60 Evler Mahallesi'nde Selim Özbek'i dün akşam saatlerinde sokak ortasında feci şekilde dövdü.

 

 

POLİS ÜLKÜCÜLERİ ARIYOR

 

İl Kongresi öncesi yaşanan bu gelişmeler MHP'de üzüntü yarattı.  Sokak ortasında feci şekilde dayak yiyen Selim Özbek, olaydan sonra önce Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, tedavisi yapıldı. Özbek, hastane çıkışında da Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Selim Çakır ve beraberindeki Ülkücü gençler hakkında şikayetçi oldu. Selim Çakır'ın şehir dışına kaçtığı öğrenilirken, polis, olayda yer alan diğer ülkücü gençleri arıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —