Tarih: 13.10.2015 13:48

MHP'Lİ VE HDP'Lİ VEKİLİN CANLI YAYINDA KAVGASI

Facebook Twitter Linked-in

CNN TÜRK ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunumuyla ekrana gelen 'Tarafsız Bölge' programında Ankara'da 97 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırı masaya yatırıldı. HDP'li Meral Daniş ve MHP'li Özcan Yeniçeri'nin konuk olduğu programda zaman zaman gergin anlar yaşandı.

"HANGİ KURULUŞTAN BAHSEDİYORSUNUZ?"

Prof. Özcan Yeniçeri, HDP'li Beştaş'ın saldırıyı devletin yaptığı yönündeki söylemlerine "Siz diyorsunuz ki 'Devlet Yaptı' bu çok basit bir şey. Devlet kim? MGK mı gitti yaptı bu işi, hangi kuruluştan bahsediyorsunuz?" sözleriyle yanıt verdi.

"PROVOKATÖRLÜK YAPIYORSUNUZ"

HDP'li Meral Daniş Beştaş'ın "Devlet 17 bin 500 faili meçhulün hangi birini yakaladı?" sözleri karşısında bir hayli sinirlendiği gözlenen "O palavra tamamen. Ezberliyorsunuz, kafanıza yerleştiriyorsunuz, ondan sonra da topluma kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Hiç alakası yok. Siz tamamen provokatörlük yapıyorsunuz. Devlete, millete bir tuzak içerisindesiniz adeta" dedi.

"ALLAH'TAN KORKMUYOR MUSUNUZ?"

Ankara'da yapılan kanlı saldırının polis tarafından yapıldığı açıklamalarına da tepki veren Yeniçeri, canlı yayında ses tonunu yükselterek "Bunu devlet aleyhine millet aleyhine kullanmanın bir mantığı mı var? IŞİD yapmışsa bunu, nasıl diyorsun polis yaptı diyorsunuz? Allah'tan korkmuyor musunuz?" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —