Tarih: 04.11.2013 13:10

MHP’li Türkkan’dan Bolu ziyaretleri

Facebook Twitter Linked-in

Bu duraklardan ilki Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’ydı. Heyeti burada Başkan Türker Ateş karşıladı. Ziyarette özellikle ekonomi ile ilgili olarak karşılıklı görüşler paylaşıldı, Bolu'da git gide geriye gitme eğilimi gösteren üretim ekonomisi üzerine değerlendirmeler yapıldı. Heyetin daha sonraki durağı Bolu Valisi İbrahim Özçimen’i de makamında ziyaret etti. Vali Özçimen ve MHP Heyeti arasındaki ziyaret sohbet havasında geçti. 

 

Bolu esnaf ve sanatkarlar odaları Birliği’ne ziyaret

 

Bolu’daki sivil toplum kuruluşlarını ziyarette bir diğer durak  Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği BESOB oldu. Ziyarette Türkkan ve beraberindekileri Başkan Tahir Gayret karşıladı. Başkan ve Birlik yöneticileri ile esnafın içinde bulunduğu kötü durum ve MHP'nin çözüm önerilerinin konuşan Türkkan ve beraberindekiler, Milliyetçi Hareket Partisi olarak 9 İlde düzenledikleri 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' açık hava toplantılarının 9'uncusunun 9 Kasım 2013 Cumartesi günü Ankara'da yapılacağını söyleyerek, BESOB Başkanı Tahir Gayret ve tüm esnaf ve sanatkârları bu açık hava toplantısına davet etti. 

 

Muhtarlar derneği 

 

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan parti yöneticileri ile birlikte Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan’a da uğradı. Muhtarların sorunları ve ülke gündeminin konuşulduğu ziyarette Türkkan, Çalışkan’ı da Ankara’daki Mitinge davet etti.  Bolu Türk Ocakları, Kamu-Sen Bolu Temsilciliği de Perşembe günü akşam saatlerinde Türkkan ve beraberindekilerin ziyaret ettiği yerler arasındaydı. 

 

Cuma günü de Bolu’daydı

 

Geceyi Bolu’da geçiren MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın çalışmaları Cuma günü de devam etti. Yıldırım Bayezid Camii’nde sabah duasına katılan Türkkan ve beraberindekiler daha sonra Yukarı Çarşı Esnafını ziyaret etti, 9 Kasım’da Ankara’da yapılacak Türkiye Mitingine davet etti.  Cuma Namazını da Bolu Karacasu Merkez Camii’nde kılan Türkkan, namaz sonrası yapılan asker duasına da katıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —