Tarih: 06.03.2013 17:30

MHP’den iddialara sert cevap!

Facebook Twitter Linked-in

Taşdemir, Belediye Başkanı Adnan Köşker’in açıklamalarının tatmin edici olmadığını ifade ederek, “Olay bir an önce aydınlatılmalı” dedi. 

 

MHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Şahin’in önceki gün yapılan meclis oturumunda söylediği sözlerin iyi anlaşılması gerektiğini söyleyen MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Sayın başkanla ilgili 26 iddia var ve meclis üyemiz de bu iddiaların cevaplandırılmasını istemiştir. Aradan uzun zaman geçmesine rağmen tatmin edici bir açıklama yapılmamıştır ve meclis üyelerimiz de yeterli cevap alamadıkları için üzüntülerini dile getirmişlerdir. Belediye başkanının açıklamaları da bizi tatmin etmemiştir. MHP olarak her zaman yanlışların karşısında oluruz ve bu işin de sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi. 

 

Meclis üyesi Erdoğan Şahin de konuyu meclise getirmek için 10 gün beklediğini ve yazılı olarak meclise önerge verdiğini söyledi.  Başkan Köşker’in önergeyi gündeme almadığını söyleyen Şahin, “Dün ne söylediysek bu gün de aynı şeyleri söyleriz” diyen Şahin, “Biz hiçbir zaman kapalı kapılar ardında konuşmayız, yolsuzluk yapan kim ise O’nun da her zaman karşısında oluruz ve Allah’ın huzurunda mutlaka hesap vermelerini isteriz” dedi. Yolsuzluk yapanların yanına kar kalmaması gerektiğini de söyleyen Şahin, “MHP’liler Gebze meclisinde de Ankara’da da her zaman dimdik durmuştur ve MHP iktidara geldiğinde de bu yolsuzlukların hepsinin hesabını soracaktır” diye konuştu.  

 

Gebze Belediyesi’nin yaptığı her iyi hizmete destek vereceklerini ilk meclis oturumunda söylediğini ifade eden Şahin, “Aynı şeyleri bugün de söylüyoruz, gerek GTO’da, gerekse belediye meclisinde Gebze’nin il olması için bugüne kadar her fırsatta dile getirdim. Belediye ile ilgili ortaya atılan iddiaları da bugüne kadar her mecliste gündem dışı söz alarak bizzat başkana ilettim, biz mecliste iki kişiyiz, çoğunluk onlarda olduğu için bizim söylediklerimizi pek kale almıyorlar. Vatandaşın bunun sorgulamasını çok iyi yapması gerekir” dedi.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —