Tarih: 06.11.2018 16:35

MHP’de son başvuru 15 Kasım’da

Facebook Twitter Linked-in

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını düzenledi. Adaylık başvuru süreciyle ilgili konuşan Ünlü, “MHP’de yönetici olanların aday adaylık başvurularının son günü 15 Kasım’dır. Bürokrasiden MHP’den aday adayı olmak isteyenler 1 Aralık saat 17.00’ye kadar başvurularını yapacaktır” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını düzenledi. MHP İl binasında düzenlenen toplantıda ilk olarak haftalık programı paylaşan Ünlü, “MHP Kocaeli Teşkilatları yerel seçimler öncesi Ekim ayı itibariyle seçim sattı mahalline inmiş bir partidir. Aralık ayının ortalarına doğru aday profilleri de belirlenince en aktif parti olarak sahada olmaya devam edeceğiz. Bu haftaki programımız şöyle; 7 Kasım’da Körfez’de muhtarlarımızla kahvaltı, yine 7 Kasım’da Karamürsel ilçemizde bürokrasi ziyareti, 8 Kasım’da İzmit’te kooperatif ziyaretleri, 9 Kasım’da ise Körfez İlçe Teşkilatımızda 40x40 saha programımız olacak. MHP’de görev yapmış sandık görevlilerimize plaket ve teşekkür belgeleri verilecektir. İlçelerimizdeki aday belirleme, meclis üyesi aday çalışmalarımız devam etmektedir. Bu akşam, İl Başkanlık Divanı olarak ilçe teşkilatlarımızın yönetim kurulu toplantılarına ziyaret programımız vardır. Hem mahalle başkanlarımızın sandık görevlilerimizin güncel durumu ve aday adayları ile ilgili çalışmalarımız değerlendirilecektir” ifadelerini kullandı.

Haftalık programın ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin haftalık grup toplantısında gündeme aldığı konularla ilgili konuşan Başkan Ünlü, “Bugün sayın liderimizin grup toplantısında yaptığı konuşmasında son günlerde Türkiye’de Türklük ile ilgili yorumlara bakıldığında biz de Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türküz, Türk milliyetçisiyiz diyoruz. Çocukken okuduğumuz Andımızı her zaman okumaya, çocuklarımıza okutmaya devam edeceğiz. Birileri rahatsız oluyorsa rahatsız etmeye devam edeceğiz. Ama hiçbir zaman Türk milliyetçiliğimizden bedeli ne olursa olsun ayrılmayacağımızın da sözünü veriyoruz” dedi. Sonrasında aday adaylığı başvuruları için bilgi veren Ünlü, “MHP’de yönetici olanların aday adaylık başvurularının son günü 15 Kasım’dır. Bürokrasiden MHP’den aday adayı olmak isteyenler 1 Aralık saat 17.00’ye kadar başvurularını yapacaktır. Onun ardından da değerlendirmelerimiz yapılacaktır” şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından İl Başkanı Aydın Ünlü, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Gebze Şube Başkanlığına Ozan Özocak’ın atanmasının ardından Kocaeli Şube Başkanlığına da Cemil Yılmaz’ın atandığını açıkladı. Ozan Özocak; Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova Şubelerinin başkanlığını; Cemil Yılmaz da Kocaeli Şubesi adı altında İzmit, Derince, Karamürsel, Başiskele, Gölcük, Kandıra, Körfez ve Kartepe Şubelerinin başkanlığını yürütecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —