Tarih: 21.04.2016 14:48

MHP'DE KONGRENİN YAPILACAĞI YER BELLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Olağanüstü kongre sürecini yürütmek üzere mahkeme tarafından yetkilendirilen Çağrı Heyeti, 15 Mayıs'ta gerçekleştirilmesi kararlaştırılan kongrenin yapılacağı salonu belirledi. Söz konusu otelle sözleşme imzalandı.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığından MHP'nin güncel üst kurul delege listesini alan Çağrı Heyeti, olağanüstü kongre için yarından itibaren delegelere davetiye göndermeye başlayacak.

YÖNETİM KONGREYİ TANIMAYACAK
Parti yönetiminde, kayyum heyetinin temyizi beklemeden olağanüstü kongre tarihi olarak 15 Mayıs’ı belirlemesiyle, hukuksuz başlayan sürecin yine hukuksuz şekilde ilerletildiği görüşü ifade ediliyor. MHP Genel Merkezi, Yargıtay’ın temyiz kararı beklenmeden 15 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü kongreyi tanımayacağını açıkladı.

Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “MHP’nin sulh hukuk mahkemesinin kararını temyize verdiği andan itibaren süreç durur. Temyiz kararının sonucunu bekler. Bizim ayrıca tehiri icra kararı almak gibi bir yolu izleme ereğimiz yok normal şartlarda. Ama bir oldu bitti yaratmak suretiyle insanların zihin altlarına girerek farklı bir algı oluşturuyorlar. Mayıs’ta kongre yapacağımız teşebbüs hukuki değildir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —