Tarih: 30.11.2011 09:52

MHP'de kongre süreci tarihi belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

MHP'de kongre heyecanı 8 Aralık'tan itibaren başlıyor. İl başkanı Celalettin Yaylak, delege seçimi, ilçe kongreleri ve il kongrelerinin hangi tarihlerde yapılacağını genel merkezin belirleyeceğini söyledi. Yaylak, “Teşkilat olarak seçime hazırız. Şu anda bütün ilçelerde yoğun bir heyecan var. Genel seçimden sonra partimizde oluşan umutsuz hava tamamen dağılmıştır. Teşkilatlarımız kenetlenmiş olarak seçimi bekliyor” dedi.

 

 

ÜLKÜCÜLER KÜSMEZ

 

Genel seçim öncesinde parti üzerinde çok oyunlar oynandığını, entrikaların çevrildiğini fakat MHP'nin omurgasındaki sağlamlık, birliktelik ve dayanışma ruhu sayeside engelleri aştıklarını kaydeden Yaylak, “Partimiz üzerindeki toz bulutu dağılmıştır. Hedefimiz bellidir. Teşkilat içindeki kongrelerimizi en sağlıklı şekilde yaptıktan sonra 2014 yerel seçimlere en sıkı şekilde hazırlanacağız.

 

 

İLÇELER ÇALIŞIYOR

 

 

Genel seçimden sonra sadece Darıca ilçe başkanımız görevinden ayrıldı. Yerine vekaleten bir başkan atadık. Diğer 11 ilçemizde mevcut başkanlarla yolumuza devam ediyoruz. İlçe başkanlarımız kendi bölgelerinde kongre çalışmasını yapıyorlar. Çalışmalarına engel olmuyoruz. MHP için kim bir tuğla daha koyarsa biz onunla yolumuza devam ederiz. İlçelerimizde sıkıntı görmüyorum” sözlerini kaydetti.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —