Tarih: 29.05.2018 08:54

MHP salona sığmadı

Facebook Twitter Linked-in

MHP Gebze İlçe Başkanlığı iftarı bu sene de yoğun katılımla önceki gün düzenlendi. İftar programına MHP Kocaeli Milletvekili ve 27.Dönem Milletvekili adayı Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, ,MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, 27. Dönem milletvekili adayları, ilçe başkanları, sandık başkanları, mahalle başkanları, şehit aileleri, gaziler, dernek başkanları, polisler ve partililer katıldı.

İftar sonrası ilk konuşmayı gerçekleştiren MHP Gebze İlçe Başkanı Taşdemir, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tekraren seçilmesi ve üstlendiğimiz sorumlulukla genel merkezimizin aldığı kararların arkasında dimdik durmak hepimizin boynunun borcudur. MHP, Cumhur İttifakı için ant içmiştir. Unutulamasın ki 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri yeni bir sistemin mimarı olacaktır. Cumhur İttifakı’nı hep beraber sürdüreceğiz” diye konuştu.

Pusuya yatıp Cumhur İttifakı’nın bozulmasını bekleyen şer odaklarına asla fırsat vermeyeceklerini belirten İl Başkanı Ünlü de konuşmasına şu şekilde devam etti; “Tüm teşkilatımız. 24 Haziran seçimlerine tam kadro çalışıyor. MHP’nin seçim beyannamesi açıklandı. Özeti ise her vatandaşımızı kapsıyor. MHP 24 Haziran’da başaracak. Biz inandık siz de inanın. Milletvekili adayı olmayan bir il başkanı olarak ben kaçmadım. Ben sözümü tuttum. Siz de sözünüzü tutun ve 24 Haziran’a kadar gece-gündüz demeden çalışmalarınızı yapın.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —