Tarih: 05.09.2015 12:01

MHP Gebze'de görev değişikliği

Facebook Twitter Linked-in

Yapılan görev değişikliği ile ilgili olarak MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, "1 Kasım seçimleri öncesi daha aktif ve daha çok çalışacak arkadaşların görev yönünde bir değişiklik yaptık" dedi. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, "İlçe divanda bazı değişiklik yaptık. 7 Haziran seçiminde yoğun bir faaliyetlerimiz oldu. Burada performansında eksik olan bazı arkadaşlarla ilgili değişikliğe gittik. 1 Kasım seçiminde daha aktif daha çalışacak ve gayret edecek arkadaşlarla bir değişiklik yaptık.

Yeni ve eski arkadaşlarla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sandık mahalle başkanları toplantısın yaparak seçim hazırlıklarımıza hızla devam ediyoruz. 6 arkadaşımız 1 Kasım seçimden milletvekili adayı olmak için müracaat etti. Osman Beniz, Ahmet Yeşil, Önder Kılıçaslan, İsmail Okumuş ve Tunay Arı. 6 Eylül'e kadar adaylık başvurusu devam ediyor" dedi.

DİVANA GELEN YENİ İSİMLER

MHP Gebze İlçe Başkanlığı Divanında görev değişikliğinin ardından; Başkan vekilliğine Recep Cumhuriyet, İlçe sekreterliğine Av. Ömer Ünlü,  Muhasipliğe Hüseyin Gökdeniz, Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcılığına Ali Yarsız, STK lardan sorumlu ilçe başkan yardımcılığına Bülent Çevik, Parti idari amirliğine Dilaver Ağaoğlu, Ekonomi ve Sosyal faaliyetlerden sorumlu başkan yardımcısı Ramazan Doğan, Seçim ve siyasi işler Murat Musluk ve Selçuk Kandemir, Protokolden sorumlu sn.Mustafa Özdemir ve Bünyamin Çağlayan, Eğitim işlerinden sorumlu olarak Prof.Dr.Murat Esin, Halkla ilişkilerden sorumlu Sabiha Çalışkan 12- İşçi ve sendikalardan sorumlu İlyas Yücel ve Sabri Özdemir, Hukuk İşlerinden sorumlu Avukat Yusuf ziya Ünsal, Ar-ge den sorumlu Mert Yaşar Kocaoğlu ve Emrah Dursun, Basın yayın sorumlusu Evren Yayla, Teknik Kurum ve kuruluşlar sorumlusu Abdullah Kodalak, Spordan sorumlu Cemal İmamoğlu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —