Tarih: 18.10.2012 16:09

MHP Dilovası'nda sazlı sözlü kaynaşma!

Facebook Twitter Linked-in

MHP Dilovası İlçe Teşkilatı önceki gün Dilovası'n da bulunan gençleri bir araya getirerek güç gösterisinde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Başkanı Metin Uzunok ve yönetimi önceki akşam Dilovası'n da bulunan 70 kadar gençi bir araya getirdi. Çif köfte partisinde buluşan gençler önce birlik ve dayanışma örneği sergiledi. Sonra ise 2013 yerel seçimleri için strateji belirlediler. 

 

 

GENÇLER ÇİĞ KÖFTE DE BULUŞTU

 

 

 

70 kadar gençin bir araya geldiği çiğ köfte partisinde konuşan MHP Dİlovası İlçe Başkanı Metin Uzunok, "2013'te yapılacak olan yerel seçimler öncesi gençlerimizle bir araya gelerek beklentileri ve çalışmaları hakkında bilgi almak istedik. Bu gece içinde ilçe yönetimimizle gençlerimize bir süpriz yaparak çiğ köfte partisi ve ardından da sazlı sözlü güzel bir anı bırakmak istedik.dedi.

 

 

 

"GENÇLERİMİZ BİZİM NEFERİMİZDİR"

 

 

 

Konuşmasına devam eden Uzunok "Hedefimiz 2013 yılında Dilovası'n da MHP bayrağını dalgalandırmak. Bu yolda gece ve gündüz hiç durmadan çalışacağız. Gençlerimizde bizlerin önünde bir nefer olarak bu bayrağı dalgalandıracaklar. Onlara güveniyorum. Dilovası'nı Dilovası'n da yetişen gençlerin yönetmesinden yanayım. Vizyonlarını genişleterek yönetimlere talip olsunlar. Gençlerimiz bizim ve Dilovası'nın geleceğidir. Onlarsız bir seçim almamız imkansız. Gençlerimizi dün olduğu gibi bugünde önemsiyor ve onların sorunları ile yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Bu akşamda burada birlik ve beraberliğin yanında gençlerimizin kaynaşmalarını da sağlamak istedik. Gençlerimiz de bizim bu davetimize ilgi göstermiş ve bizlere güvendiklerini göstermişlerdir. Bizde gençlerimizin yolunu açmak için mücadeleye devam edeceğiz."dedi. 

 

 

"GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR"

 

 

 

Uzunok, bu tür organizasyonların bundan sonra partinin her kademesinde devam edeceğini belirterek "Gün birlik olma ve üç hilali Dilovası'nda dalgalandırma günüdür."diyerek sözlerini bitirdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —