Tarih: 16.04.2014 13:48

MHP ders çıkartacak!

Facebook Twitter Linked-in

MHP İl Başkanı Ünlü, seçim sonuçlarından ders çıkartacaklarını söyledi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü önceki akşam Gebze İlçe teşkilatını ziyaret etti. Partililerle bir araya gelen ve durum değerlendirmesi yapan Ünlü, MHP’nin oylarını artırmasına rağmen ders çıkartılması gereken sonuçların ortaya çıktığını söyledi.  MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ise, yerel seçimlerin artık geride kaldığını belirterek, teşkilat olarak yeniden çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

 

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise MHP’nin Kocaeli’nde oy oranını artırdığını söyleyerek, “Uzun zamandır çalıştığımız seçimler sonuçlandı. Bildiği üzere MHP bu seçimde 20 meclis üyesi 3 Büyükşehir belediye meclis üyesi sokarak 145 binin üzerinde oy alarak seçimi sonuçlandırdı. İddialı bir kampanya yürüten MHP Türkiye’deki illere bakıldığında Kocaeli’nde oylarını artıran bir il oldu” dedi.

 

Seçim sonuçlarından ders çıkarmak gereken noktaların olduğunu ifade eden Ünlü, “Bizler inanarak siyaset yapmanın nasıl olduğunu hep birlikte gördük. Biz seçim kaybedebiliriz fakat birbirimizle gurur duyan bir teşkilat olmalıyız. Bundan böyle Kocaeli teşkilatları geriye bakmadan hep ileriye bakan bir teşkilat olacak. Bundan böyle gidilmedik sokak ve ev bırakmayacağız” diye konuştu.

 

İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP olarak seçim sonuçları açıklandıktan sonra rehavete düşmeden moral bozmadan hemen çalışmalara başladık. . Bizler artık bir şeyleri değiştirmek zorundayız. MHP olarak hep birlikte evlere dayalı bir siyaset yolu izleyeceğiz. Bunun için eksiğimiz neyse yapacağız. Gençlere daha çok önem vereceğiz. MHP olarak gençler ile beraber seçim ordusu denilen bir ordu kurmak üzereyiz. MHP olarak dedikodu değil insana dayalı bir siyaset yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —