Tarih: 03.04.2012 11:48

MHP Darıca'da bir teşkilat daha!

Facebook Twitter Linked-in

Yaklaşık 40 gün önce Darıca MHP İlçe Başkanlığı görevine gelen Erkan Azeri ve yönetimi ilçe genelinde partisinin mahalle teşkilatlarını faaliyete geçirmeye devam ediyor. Önceki akşam Nene Hatun mahalle Teşkilatının açılışını yapan başkan Azeri, ikinci mahalle temsilciliğini de açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Darıca eski ilçe başkanlarından ve milletvekili adaylarından Çağdaş Duyar’ın da katıldığı açılışa, teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcısı Erdal Yüce, il yöneticilerinden Tekin Baran, kadın kolları başkanı Neşe Amran ve çok sayıda partili katıldı.

 

 

Şu aşamada 120 üyesi bulunan Mahalle teşkilatının başkanı Menderes Boztepe, teşkilattaki çalışması ve düzeniyle yöneticilerden tam not aldı. MHP Darıca Nene Hatun mahallesi Teşkilat Başkanı Menderes Boztepe, partisini mahallesinde en üst düzeye çıkarmak için çok çalışacaklarını belirterek, en kısa sürede üye sayısını da arttırarak, Milliyetçi Hareket Partisinin Darıca’da beklenen yere gelmesi için çok çalışacaklarının altını çizdi.

 

 

 

Gelecek hafta Bağlarbaşı Mahalle teşkilatının da açılışının olacağını belirten MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, sırada Kazım Karabekir Mahallesi var. Bir önceki hafta Sırasöğütler mahalle Teşkilatımızı tam olarak faaliyete geçirdik. Milliyetçi Hareket Darıca’da iktidara yürüyecektir. Biz teşkilat olarak buna inandık. Gelecekte yapacağımız çalışmaların zeminini mahallelerimizde hazırlıyoruz diye konuştu. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —