Tarih: 10.09.2012 17:12

Meydan Parkı törenle açıldı!

Facebook Twitter Linked-in

Evreşe beldesindeki açılış konukların ve Evreşe beldesine çevre düzenlemesini yapan İstanbul Esenyurt belediye başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da katılımı ile başladı. Açılış konuşmasını Evreşe Belde Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak yaptı. Soyuak yaptığı konuşmasında, “Biz bu göreve hizmet için geldiğimizi söylemiştik. İşte yaptığımız hizmetlerle de bunu kanıtlıyoruz. Evreşe beldemize 2 tekstil atölyesi getirdik. Buraya çalışmaya Gelibolu'dan bile bayanlar geliyor. Biz Ak Parti belediyecileri olarak birlik ve beraberlik içerisindeyiz. İşte burada bir güzel örnek daha sunuyoruz. Esenyurt Ak Parti belediye başkanı Necmi Kadıoğlu bize meydan düzenlemesi meydan park ve Atatürk anıtı dikti.

 

 

 

Evreşemize yakışmayan görüntüleri kaldırıyoruz. Atatürk'ün bakımsız ve eski bir büstü vardı. Yenisini koymak için kaldırdığımızda bize demedikleri kalmadı. Ama biz onlardan daha Atatürkçüyüz. Evreşemize yakışan bir Atatürk anıtı koyduk. Bu arada, bize bunları yapan Esenyurt belediye başkanımıza teşekkür ederken, biz meclis kararıyla Kadıoğlu'nu fahri hemşerimiz seçtik ve şehrin anahtarını kendisine vermekten onur duyuyorum” dedi.

 

 

 

Evreşe beldesinin anahtarının, Esenyurt belediye başkanı Necmi Kadıoğlu'na, Evreşe belediye başkanı Ali Kamil Soyuak tarafından verilmesinin ardından Gelibolu Ak Parti ilçe başkanı İsmail Ege tarafından bir konuşma yapıldı. Ege konuşmasında, "Ak Parti olarak vatandaşlarımıza ne söz verdiysek onu yapıyoruz. Biz geriye dönüp karanlığa bakmıor ve bu karanlıktan sızlanarak yarar sağlamıyoruz. Bizim önümüz aydınlık ve bu aydınlıkta Ak Partili belediyeler olarak vatandaşımızın yararına çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

 

 

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Beni fahri hemşeriniz olarak seçmeniz çok duygulandırdı. Bu arada Evreşe'de erkeklerin hepsine teşekkür ediyorum. Ne kadar centilmensiniz. Bayanların hepsi oturuyor, erkeklerde onların arkalarında ayakta duruyorlar. Hepsi bayanlara yer vermiş. Bizim oralarda nerde böyle bir davranış. Ak Parti belediyeler olarak bizler yardımlaşmayı ve halka hizmet götürmeyi seviyoruz. Çok iyi ve çalışkan bir belediye başkanınız var, bunun kıymetini iyi bilin” dedi. Konuşmaların ardından Esenyurt belediyesi tarafından yaptırılan meydan düzenlemesi, tören alanı ve Atatürk anıtının bulunduğu yerin açılışı ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —