Tarih: 31.07.2012 12:14

Mevlana’da iftar akşamı!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen mahalle iftarları Özgürlük Mahallesi Mevlana İlköğretim Okulu’nda devam etti. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AK Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Yekta Türker, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Çelik, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, teşkilat yönetimleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 

 

 

 

Özgürlük Mahallesi Mevlana İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen iftar programına katılarak beraberindeki Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen ile birlikte iftar saatini bekleyen vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ramazan ayının önemine değindi. Bu tür iftar programlarında komşuların birbirlerini tanıma fırsatı bulduklarını vurgulayan Şeker, tüm Çayırova’lıların Mübarek Ramazan ayının huzur, sağlık, mutluluk ve dostluk içinde geçmesi dileğinde bulundu. Vatandaşlarla yaptığı sohbetin ardından yemek dağıtım noktalarına giderek vatandaşlara yemek dağıtımı yapan Şeker, çocuklarla da yakından ilgilendi.

 

 

 

 

Yine vatandaşları ziyaretinde AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e eşlik eden Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, iftara gösterdikleri ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkürlerini sundu. Genci, yaşlısı herkesle yakından ilgilenen başkan Akbaş, mahalle iftarlarında gönüllerin buluştuğunu ve bu anlamda iftarların daha bir anlam kazandığını belirtti. Daha sonra yemek dağıtımında bulunan başkan Akbaş, iftarın ardından beraberindeki AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen’le Akse Mahallesi Çağdaşkent Toplu Konut alanındaki Muhsin Yazıcıoğlu parkında bulunan vatandaşları ziyaret etti. Burada gerçekleşen ziyarette parkta iftar sonrası dinlenen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Şeker, parklara olan ilgiden memnun kaldığını ve Çayırova ilçesinin daha güzel parklara ve meydanlara kavuşacağını belirtti. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —