Tarih: 14.12.2011 10:59

Mevlana şehrinde Gebze’ye selam

Facebook Twitter Linked-in

Mevlana kenti Konya’nın Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir’i makamında ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Mevlana hazretlerinin bizlere miras bıraktığı sevgi, muhabbet  ve aşkla Gebzeli hemşerilerimizin mutluluğu için hizmet üretiyoruz” dedi.

 

 

MEVLANA YOLUMUZUN IŞIĞI

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret eden Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, Mevlana kenti Konya’dan Gebze’ye selam getirdi. Konuk başkan ile belediye hizmetleri ve çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediyeciliğin ve vatandaşa hizmetin bir gönül işi olduğunu ifade eden Başkan Köşker, “738. vuslat yıldönümünü idrak ettiğimiz Mevlana hazretlerinin bizlere miras bıraktığı sevgi, muhabbet ve aşkla Gebzeli hemşerilerimizin mutluluğu için hizmet üretiyoruz. Biz biliyoruz ki; hizmet gönül işidir. Halka hizmet Hakk’a hizmet anlayışıyla Gebze’nin daha modern bir kent halini alabilmesi için girdiğimiz hizmet yarışında durup dinlenmeden mesafe kat etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

 

 

KARŞILIKLI İSTİŞARE

 

Başkan Köşker’e konuk severliğinden ötürü teşekkür eden Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir ise, “Ülke sanayisinin kalbinin attığı önemli kavşaklardan olan Gebze’ye gerçekleştirdiğimiz ziyaretimiz oldukça yararlı geçti. Sayın belediye başkanımız Adnan Köşker’le gerçekleştirdiğimiz istişare ve edindiğimiz deneyimleri Güneysınır’ın gelişiminde kullanmayı hedefliyoruz. Mevlana kentinin güzel insanlarının selamını, Gebzeli kardeşlerimize iletmek isterim. Başkan Köşker ve ekibine çalışmalarında başarılar dilerim” şeklinde konuştu. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —