METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Van, Hakkari, Şırnak ve Siirt çevreleri ile Bitlis'in doğu ilçelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçece

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerde güneyli, diğer yerlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

ÇIĞ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ oluşma tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Yapılan son değerlendirmelere göre; kar yağışının bu sabah saatlerinde Hakkâri çevrelerinde yoğun (20-50 cm) olması beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı olarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

EDİRNE °C, 19°C

Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL °C, 15°C

Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ °C, 18°C

Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ °C, 18°C

Parçalı ve az bulutlu

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer pus olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 16°C

Az bulutlu

DENİZLİ °C, 21°C

Az bulutlu

İZMİR °C, 20°C

Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 20°C

Az bulutlu ve açık

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer pus olayı bekleniyor.

ADANA °C, 22°C

Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA °C, 21°C

Az bulutlu

HATAY °C, 18°C

Parçalı bulutlu

ISPARTA °C, 18°C

Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus olayı bekleniyor.

ANKARA °C, 16°C

Az bulutlu

ÇANKIRI °C, 16°C

Parçalı ve az bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 18°C

Az bulutlu

NEVŞEHİR °C, 12°C

Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus olayı bekleniyor.

BOLU °C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu

DÜZCE °C, 21°C

Parçalı ve az bulutlu

KASTAMONU °C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu

ZONGULDAK °C, 14°C

Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

AMASYA °C, 18°C

Parçalı ve az bulutlu

RİZE °C, 13°C

Parçalı bulutlu

SAMSUN °C, 16°C

Parçalı ve az bulutlu

TRABZON °C, 12°C

Parçalı bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Hakkâri ve Van çevreleri ile Bitlis'in doğu kesimlerinin karışık yağmur ve kar yağışlı, Şırnak çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu sabah saatlerinde Hakkâri çevrelerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis olayı bekleniyor. Bölgenin güneydoğusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

ERZURUM °C, 4°C

Parçalı bulutlu

HAKKARİ °C, 4°C

Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu sabah saatlerinde yoğun olması bekleniyor.

KARS °C, 5°C

Parçalı bulutlu

VAN °C, 5°C

Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Siirt çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus olayı bekleniyor.

DİYARBAKIR °C, 16°C

Parçalı bulutlu

GAZİANTEP °C, 17°C

Parçalı, zamanla az bulutlu

SİİRT °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yağmutlu

ŞANLIURFA °C, 19°C

Parçalı, zamanla az bulutlu

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 yer yer 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yer yer 2,0 m Görüş: İyi.

MARMARA

Hava Durumu: Az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4, yer yer 5 kuvvetinde Dalga: 0,5 ila 1,0m, yer yer 1,5m, Görüş: İyi, pus anında orta, sis anında zayıf.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, gece sağanak yağışlı Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5, akşam kuzeyi 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m akşam kuzeyi 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı; Rüzgar: batı ve güneybatı, zamanla kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,75m; Görüş: İyi.



Almanya Başbakanı Merz: "Büyük güçlerin oyun topu değiliz"

Kayseri’deki cinayetin sebebi koyun otlatma meselesiymiş

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu

Niğde’de iki grup arasında silahlı kavga: 2 yaralı

2025 FIFA Kıtalararası Kupa’nın sahibi PSG

Gebze’de yıkılan binanın çevresindeki vatandaşlar raporların sonucunu bekliyor

Sivas’ta 10 kaçak göçmen yakalandı

Malatya’daki Batuhan Kökovalı cinayetine 2 müebbet

Konya’da yangın faciası: Oğlu öldü, anne yaralı

Konya’da 3 katlı binanın çatısında yangın paniği

Kümesi alev alev yandı, karşısına geçip "Canımız sağ, ben de yanabilirdim" dedi

Ankara’da ortaokul öğrencisi, kendisinden 3 yaş küçük öğrencinin parmağını kırdı

Doğum günü kutlaması yolunda kaza: 4 yaralı

İsrail’den Mısır’a gaz ihracatına onay

Korkuteli Devlet Hastanesi’ne cildiye uzmanı atandı

Voleybolun Unutulmazları Derneği’nden anlamlı gece

Bakan Işıkhan: "Asgari ücret miktarının çalışanlarımızın gelirlerini enflasyona ezdirmeyecek şekilde belirlenmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz"

752. Vuslat Yıl Dönümü Anma Törenleri Şeb-i Arus programı

Adıyaman’da ev yangını

Kontrolden çıkan otomobil kafeteryaya girdi: Saniyelerle kurtuldular

Otomobilin üzerinden geçtiği şahıs hayatını kaybetti

Başkan Kul: "Amacımız hızla sonuç üretmektir"

Zelenskiy: "Bugün Moskova’dan, gelecek yılın savaş yılı olacağına dair yeni sinyaller aldık"

Kontrolden çıkan kamyon şarampole devrilerek takla attı: 1 yaralı

Gazipaşa’da devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

Battalgazi’de "Minik Eller Yerli Ürünler Sergisi"

Sarıkamış kayak sezonuna "Merhaba" dedi

Doğum günü sevinci kabusa dönüştü

Tescillenip dünya pazarında yerini alan Antalya portakalları tanıtıldı

Malatya’da 3 bin 644 sentetik ecza ele geçirildi: 3 tutuklama

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.