Tarih: 16.04.2014 12:32

Meslekte birlik Gebze’de toplandı

Facebook Twitter Linked-in

Yemekli toplantının misafiri Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler oldu. Odanın çalışmalarını ve bu çalışmalarda Mali Müşavirlerin katkılarını anlatan GTO Başkanı Nail Çiler, üyelerin yasal sorunlarının çözümü için ortak çalışma yapılmasının faydalı olacağını, bakanlıklara ulaştırmak için de mevzuatla ilgili kısa ve teknik öneri raporlarına ihtiyaç olduğunu söyledi.

 

Meslekte Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Akbulut da “GTO’nun başarılı ve öncü çalışmalarını ve eğitim faaliyetlerini basından ve bizzat bölgedeki meslektaşlarımızdan öğreniyoruz ve takdir ediyoruz. Başarı ve duyarlılığınızı paylaşmak için birlikte olmayı arzu ettik. Kabul edip toplantımıza katılımınızdan ve paylaşımlarınızdan dolayı meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yemek sonrası günün anısına Nail Çiler’e Meslekte Birlik Plaketi takdim edildi. Başkanın ayrılmasından sonra devam eden aylık istişare toplantısında oda çalışmaları, mesleğin sorunları ve derneğin yürüteceği faaliyetler konusunda kararlar alındı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —