Tarih: 19.06.2018 10:13

Meral Akşener, Kocaeli'ye geliyor

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in bugün memleketinde düzenleyeceği mitinge 25 bin katılım beklediğini ifade etti

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in bugün ilimizde yapacağı mitingle ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. İl Başkanı Kaman, saat 17.00’de Perşembe Pazarı’nda gerçekleştirilecek olan mitingde 10 bin bayrak ve flama ile birlikte 10 bin de yazma dağıtılacağını belirtti. Bursa mitinginde 40 bin katılımın olduğunu söyleyen Kaman, Kocaeli’de ise 25 bin katılım beklediklerini ifade etti.

Açıklamasında İl Başkanı Serdar Kaman, “Bugün büyük bir miting düzenlemeyi planladık. Çalışmalarımız son noktaya geldi. Açık söylemek gerekirse bütün süslemelerimizi bu akşam yapmayı planlıyoruz. Miting duyurularını yaptığımız tüm afişler geceleri kimliği belirsiz kişilerce sökülmekte. Tabiri caizse afiş dayandıramıyoruz. Sürekli afiş siparişi veriyoruz. Onlar sökmekten biz takmaktan yorulmadık. AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı tarafından bayrak flamalarımız şikayet edildi. Yüksek Seçim Kurulu da bu yönde olumlu karar aldı ve şikayeti dikkate almadı” şeklinde konuştu. Biz bu provokasyonlara gelmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Mitinge 25 bin katılım beklediklerini belirten Kaman, “Bayram havasında bir miting olsun temennisinde bulunuyoruz. İktidar partisi bir seçim telaşı içerisinde de yalapşap işlerini yapmaya devam etmektedir. Eski valilik binasının alanına kent meydanı yapıldı. Altındaki otopark tamamlanmadan meydanın açılışını yaptı. Henüz tamamlanmamış bu tür yatırımları seçim yatırımı şeklinde yorumlamak mümkün. Bunlar iktidar partisine fayda etmeyecektir. İktidar yolun sonuna geldi” şeklinde konuştu.

Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kaman, “Perşembe Pazarı alanı 14 dönüm. Biz miting alanında il dışından kimseye bir otobüs yollamış değiliz. AK Parti mitinginde bir sürü farklı plakalı araç tespit ettik. Erdoğan’ın konuşmasının 10. dakikasında dışardan gelenler ben görevimi yaptık diyerek hızla alanı terk etmeye başlamışlardır. Gelen kişiler Kocaeli ilinden geleceklerdir. Bursa mitinginde 40 bin kişi vardı. Biz de 25 bin kişiye yetecek kadar alanı kullanacağız. 10 bin bayrak, flama ve 10 bin tane yazma dağıtılacak. Genel Bakanımızı İzmit Doğu Gişelerinde karşılayacağız. Tüm halkımızı mitingimize bekliyoruz” açıklamalarda bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —