Tarih: 08.04.2017 10:27

Meraklı Çinli, kendi cenaze törenini düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

Çin'in Hunan bölgesindeki Changyan Köyünde yaşayan Lin Guozhong, kendi cenazesine katılmanın nasıl bir his olduğunu merak ederek düzenlediği sahte cenaze töreninde her şeyi düşünerek çelenkler ve cenazeye uygun olacak dekorasyonları da hazırlattı.

NASIL BİR HİS MERAKIYLA KENDİ CENAZESİNİ TERTİP ETTİ

Daha önce hiç evlenmemiş olan 58 yaşındaki Lin Guozhong, 'insanın kendi cenazesine katılması' nasıl bir his diye merak ettiği için böyle bir şey düzenlediğini yerel basın kaynaklarıyla paylaştı.
HER ŞEY ASLINA UYGUN DÜZENLENDİ

3 Nisan'da düzenlenen cenaze törenine Guozhong'un komşuları ve akrabaları katıldı ve hepsi Lin'i kaybettikleri için göz yaşları içinde onu sonsuzluğa uğurlama provası yaptı. Daha sonra onu kefenin içine koyarak gömüleceği yere kadar taşıdılar ve gömü işlemlerini gerçekleştirdiler.

Çin'in Hunan bölgesindeki Changyan Köyünde yaşayan Lin Guozhong, yaklaşık 2 bin pound harcayarak düzenlediği sahte cenaze töreninde her şeyi düşünerek çelenkler ve cenazeye uygun olacak dekorasyonları da hazırlattı. Ayrıca cenaze müziği için bir grup tutuldu ve tören sonunda havai fişek atılarak anma işlemleri tamamlandı.

TABUTTA OTURARAK GÖMÜLMESİNİ BEKLEDİ

Lin Gouzhong ise tabutunun içerisinde oturarak gömüleceği alana doğru giderken etrafını izledi. Sahte tören için kardeşinden izin alan adam, kuzenine göre sadece para israfında bulunarak gereksiz bir harcamada bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —