Tarih: 19.11.2012 09:47

Memurlar çözüm istiyor!

Facebook Twitter Linked-in

Memur Sen’e bağlı Büro Memur Sen Gebze Şube Başkanı Çağrı Demir ve ilçe sekreteri Erdoğan Şamlı, Teşkilat ve örgütlenme sorumlusu Necati Ersan ve Mali İşler Sorumlusu Necati Kıymık, dün gazetemizi ziyarete ederek yazı işleri müdürümüz Mustafa Arslan ile çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundular. Büro Memur Sen Gebze Temsilcisi Çağrı Demir, memurların kendi alanlarında ciddi sorunları olduğuna dikkat çekerek, özellikle eş durumundan sorun yaşayan memurlar ile istek dışı tayinlerin memurlar için büyük sorun teşkil ettiğine dikkat çekti.

 

 

Sendika olarak sadece üyelerin değil, tüm memurların sorunlarının çözülmesi için gayret gösterdiklerini ifade eden Demir, Gebze’de yaklaşık 4 bin 700 memur olduğunu ve bunların bir bölümünün eş durumundan ciddi sorunlar yaşadığını söyledi. Sözleşmeli memurların eş durumundan tayin yaptıramadığını da söyleyen Demir, “Bir memur burada eşi ise başka bir vilayette görev yapıyor ve arada ezilenler çocuklar oluyor. Bu durumun da bir an önce düzeltilmesini istiyoruz” dedi. 

Memur maaşlarının da refah seviyesine çıkartılması gerektiğini söyleyen Demir, “Üye çalışmalarımıza bundan sonra hız vereceğiz ve Ağustos ayında yapılacak toplu sözleşme görüşmelerine bugünden katkı sunmaya çalışacağız. Bunun için de sendikamıza üye olması gereken Gebze’deki tüm memurlardan destek bekliyoruz” dedi. 

 

 

Büro Memur Sen İlçe sekreteri Erdoğan Şamlı da, Gebze’de memur sayısının çok yetersiz olduğuna dikkat çekti. Bir çok kurumda az insanla çok işin yapıldığını söyleyen Şamlı, “Bu durum da ister istemez hizmet kalitesini düşürüyor. Gebze’deki memur sayısının bir an önce standartlara ulaşması gerekir” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —