Tarih: 08.09.2012 11:18

Medikal Park aile hekimlerini ağırladı!

Facebook Twitter Linked-in

Medical Park Gebze Hastanesinde Aile Hekimlerine Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji bölümleri ile ilgili konferans verildi.İlki yapılan toplantıya ilgi ve katılım çok yoğun olarak gerçekleşti.Öncelikle Genel Müdür Semih Dinç’in açılış konuşması ile başlayan konferans, sonrasında Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Mehmet Gök tarafından Gastroenteroloji girişimsel işlemler ve bölgede sadece Medical Park Gebze hastanesinde yapılan Kapsül Endoskopi hakkında sunum yapıldı.

 

 

 

Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Uzmanı Doç.Dr.Orhan Çelen bölgedeki kanser vakaları ve cerrahi müdahaleleri hakkında bilgi verdi.Tıbbı Direktör Yardımcısı Dr. Erol Turan Sunum ve anlatımlar sonrasında aile hekimlerin sorularını cevaplayıp önerilerini aldı. 

 

 

 

Turan ’’aile hekimlerine her konuda destek olabileceklerini ve Medical Park Gebze hastanesi olarak akademik uzman kadromuz ve donanımımız açısından bölgedeki tüm hastalar için tedavi sağlayabilecek konumdayız. Kaliteli sağlık anlayışımız ve herkes için sağlık sloganımız ile buradayız.’’dedi. Konferans sonrasında aile hekimleri ile birlikte akşam yemeği yenildi.

 

 

Aile hekimleri yapılan organizasyondan çok memnun olduklarını ve bu konferansın kendileri ve hastaları için çok faydalı olduğunu bildirdiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —