Tarih: 23.09.2014 17:24

Medical Park’tan kanser hastaları için dev yatırım

Facebook Twitter Linked-in

Kanser tedavisi Gebze’de

Medical Park Gebze Hastanesi, tüm kanser hastalarına cevap verecek onkoloji bölümünü faaliyete geçirdi. Açıldığı günden itibaren Gebze sağlık sektöründe önemli bir eksikliği kapatan ve Gebzeli hastaları İstanbul’a mahkum olmaktan çıkartan Medical Park Gebze Hastanesi, dev bir yatırımla onkoloji servisini tam donanımlı bir şekilde faaliyete aldı. Radyasyon ve onkoloji bölümleri hafta içinden itibaren hizmete girmiş olacak. Artık kanser tedavisinin tüm yelpazesi Medical Park Gebze Hastanesi’nde Gebzeli hastaların hizmetine sunulacak. Gebze’de kemoterapi ve radyoterapi de uygulanacak. Medical Park’ın bu hizmetiyle kanser hastalarının sağlıkla ilgili tüm taleplerine cevap verilebilecek.

 

Uzman ekip görev başında

Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Doktor Erdal İbanoğlu, kanser hastalarına sevindirici haberi verdi. Kanser tedavisinde üç aşama olduğunu belirten İbanoğlu, “Hastalık sürecinde cerrahi, ışın ve ilaç tedavisi olmak üzere 3 aşama vardır. Medical Park Gebze Hastanesi’nde bu üç aşamada en kaliteli sağlık hizmetini Gebzeli hastalarımıza sunacağız. Kanser tedavi sürecinin tüm yelpazesi artık hastanemiz bünyesinde mevcut. Alanında uzman ve deneyimli bir ekiple anlaşma sağlandı. Kanser konusunda artık güçlü bir kadromuz var. Hastalarımız güvenle bizi tercih edebilir” dedi.

 

Gebze için büyük avantaj

Kanser hastalığında tam donanımlı bir tedavinin Gebze’de yapılmadığını belirten Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdür yardımcısı Doktor Erol Turan, artık kanser tedavisi gören hiçbir hastanın Gebze dışına çıkmaya ihtiyaç duymayacağını ifade ederek şunları söyledi; “Kanser hastalığı zaten yorucu bir süreç. Gebze’de bu tedavi yapılmadığından vatandaşlarımız tedavi için Gebze dışına çıkmak zorunda kalıyor. Bu zaman kaybı insanları bedenen de yoruyor. Artık Gebzeli hastalarımız en kaliteli tedavi hizmetlerini hastanemiz bünyesinde uzman kadromuzdan alacak. Gebze için büyük avantaj. İlçemize hayırlı olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —