Tarih: 05.12.2012 09:29

Meclis Gebzespor’u hatırladı!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediye Meclisinin dün yapılan oturumunda gündem dışı söz alan Meclis Üyesi ve Gebzespor eski yöneticisi İsmail Bülbül, Gebzespor’a herkesin sahip çıkmasını istedi. Gebzespor’un böyle giderse ligden düşeceğini söyleyen Bülbül,  Akhisar, Gaziantep, İstanbul, Diyarbakır, Tekirova ve Bergama gibi il ev ilçelerde “Belediyespor” takımları olduğuna dikkat çekerek, Gebzespor’a  meclisin duyarlılık göstermesini istedi.  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise Gebze’de herkesin konuştuğunu ama 1 lira ver deyince kimsenin vermediğini söyledi. “Ben bunu anlayamıyorum” diyen Köşker, “Herkes yer şeyi  konuşuyor ama kimse 1 lira vermiyor. Biz de isteriz ki Gebzespor ligde kalsın, ama yasal olarak destek olmamız mümkün değil” dedi. 

 

MARMARA UZMANLAR İKİNCİ PLANDA!

Gündem dışı söz alınan konuların başında yine Marmara Uzmanlar Şirketi geldi. CHP’li Meclis Üyesi Süleyman Karaman, Marmara Uzmanların borçlarının temizlenmesine rağmen yine zarar ettiğine dikkat çekerek, “Biz verdikçe Marmara Uzmanlar zarar ediyor, halka bin liraya, bin 500 liraya çay satıyor ama yine zarar ediyor” dedi. MHP’li Meclis Üyesi Erdoğan Şahin de, Marmara Uzmanların kendisine verilen brfingde tatmin olmadığını söyledi. Zarar eden kurumun 618 milyon liralık mobilya aldığını söyleyen Şahin, “Bu kadar zarar eden kurumun başında bulunan Esat Bey’in sorgulanması gerekir” dedi. 

CHP’li Meclis Üyesi Cihangir Orhan ise Mevlana Mahallesi’ne 10 yıldır doğalgaz istediğini ama ne zaman geleceğinin hala belli olmadığını ifade etti ve vatandaşın kendisini doğalgaz için tehdit ettiğini vurguladı. Yine CHP’li Meclis Üyeleri Süleyman Karaman, Musa Haydaroğlu ve Sebahattin Yılmaz, Yeni Bağdat caddesi üzerindeki belediyeye ait  arsanın da meslek lisesi yeri olarak ayrılması için meclise önerge verdiler. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —