Tarih: 21.12.2011 17:33

Mazbatasını kurban keserek aldı

Facebook Twitter Linked-in

İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hayrettin Kaya, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'a görevinde başarılar dilerken, "İnşallah yeni yapılacak olan hükümet konağında geniş bir çalışma ortamı istiyoruz" dedi. Muzaffer Bıyık bu sözlere karşılık olarak, "Darıca'yı daha güzel bir ilçe yapmak için belediyemizle birlikte hareket ediyoruz" cevabını verdi.

 

 

 

"ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ"

 

 

Darıca İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen mazbata törenine AK Parti'nin yeni ilçe yönetiminin tam kadro katılması gözlerden kaçmadı. Yönetim kurulu ile birlikte tören sonrası basın mensuplarına poz veren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, "Bugün yönetim kurulumuzla birlikte mazbatayı aldık. 2014 yılına hazır olmak için çalışmaları aralıksız sürdüreceğiz. Hep birlikte amacımız partimizi daha iyi yerlere getirmek ve ülkemize, milletimize ve Darıca'ya hizmet etmektir. Kongre süreci geldi geçti, parti içerisinde birlik ve beraberliği sağlayıp hizmet noktasında çalışmalara devam edeceğiz." 

 

 

 

"PARTİM İÇİN KURBAN KESİYORUM"

 

 

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı önüne gelen AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe yönetimi kurban kesti. Muzaffer Bıyık; "Bu kurbanı kongrede ilçe başkanı olmak için adamadık. Partimiz için kesiyoruz" dedi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —