Tarih: 08.05.2012 14:54

Mayıs Meclisi'nde 2. oturum!

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Cemil Yaman'ın açılış konuşması ile başlayan mecliste Başkan Yaman, “Geçtiğimiz üç yılda eğitim, ulaşım, alt yapı, üst yapı ve sağlık alanlarında yapılan çalışmalarla İlçemizdeki eksiklikleri gideriyoruz. Hastanemiz hızlı bir şekilde devam ediyor ve en kısa sürede bitecek, Solventaş İ.Ö.Okuluna Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılacak olan kapalı spor salonu yanı sıra ilçemizde bulunan sanayicimizin yapacağı kapalı spor salonları bu yıl içerisinde başlanacak. Diliskelesi mahallesine yapılacak olan kapalı spor salonunun yer teminatını belediye olarak biz karşıladık.

 

 

 

 

Temellerini Beraber Atacağız Dilovası’nın büyük eksikliğini yaşadığı Kültür merkezinin ihalesi de 4 Mayısta yapıldı ve kısa süre içinde temelini hep beraber atacağız. Yapılacak olan Kültür merkezinin içinde katlı otopark, nikâh salonu, çok amaçlı salonu, bilgi evi, kurs merkezleri, kafeteryası olan Dilovası’nın bu alandaki eksikliğini kapatacak ve Kocaeli’nin en büyük kültür merkezilerinden biri olan bu proje İlçemize hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

Ardından başlayan Meclis toplantısı ikinci oturumu, mayıs ayı birinci oturumunda komisyona havale edilen üç gündem maddesi görüşüldü. 2011 yılı kesin hesabının görüşülmesi gündem maddelerin de yer aldığı mayıs ayı meclisi ikinci oturumu kısa sürdü.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —