Tarih: 28.10.2014 12:22

Maskotun ismini siz belirleyin

Facebook Twitter Linked-in

50 binin üzerindeki lisanslı sporcusuyla Türkiye’nin en çok lisanslı sporcusuna sahip kulübü olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, Dünya’da nesli tükenmekte olan ve Türkiye’de sadece Darıca hayvanat bahçesinde bulunan Kızıl Panda’yı maskotu olarak belirledi. Sevimliliğiyle dikkat çeken kızıl pandalar için, kulübün internet sitesi www.kbbkspor.com üzerinden isim yarışması açtı.

 

Maskot kızıl panda oldu

 

28 spor branşında faaliyetini sürdüren, Dünya Avrupa ve Türkiye’de bir çok şampiyonlukları bulunan, Türkiye’nin amatör spor kulüplerindeki marka kulübü Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, kurumsal çalışmalarını da sürdürüyor. Kulüp yönetiminin son aldığı karar ile Türkiye’de sadece Darıca Hayvanat Bahçesinde bulunan, Dünya’da ise sayılı hayvanat bahçelerinde bulunan sevimli kızıl panda kulübün maskotu oldu.

 

Birinciye hediye

 

Kulüp yönetimin aldığı karar ile kamu oyuna sunulacak olan sevimli Kızıl Panda öncesi, isim yarışması açıldı. Vatandaşların yarışmayla ilgili kulübün resmi internet sitesi, www.kbbkspor.com‘a ziyaret ederek, anketteki formda yazan bilgileri doldurmaları yeterli olacak. 01 -31 Kasım tarihleri arasında yapılacak yarışma sonrasında, jürinin belirleyeceği birinciye samsung marka tablet pc hediye edilecek. Jüri tarafından belirlenen maskot isminin birden fazla kişi tarafından, gönderilmesi durumunda ise, kura çekimi yapılacağı belirtildi.     

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —