Tarih: 07.06.2020 23:16

‘Maskeni tak’ uyarısında bulunan polislere sandalye ve sopalarla saldırdılar

Facebook Twitter Linked-in

Elazığ’da corona virüsü tedbirleri kapsamında, yoğunluğun olduğu caddelerde vatandaşlara sosyal mesafe ve maske takmaları uyarılarında bulunan polislere bir grup tarafından saldırıda bulunuldu.

Olay Merkez Vali Fahribey caddesinde meydana geldi. Corona virüsü tedbirleri kapsamında vatandaşlara maske takmaları konusunda uyaran polis ekibine yaklaşan bir şahıs “Biz maske takmıyoruz siz hayırdır” diyerek üzerlerine yürüdü.

Sonrasında kimlik isteyen polise bir anda yumrukla saldıran şahıs, koşarak pasajın içerisine girdi. 2 polis memuru saldırgan şahsı yakalamak için pasajın içerisine girdi.

Polis memurlarına pasaj içerisinde içerisinde bir anda bir grup tarafından saldırı devam etti. Şahıslar, ellerine geçirdikleri sandalye ve sopalarla polislere saldırdı.Olayda 2 polis memuru yaralandı.Gelen saldırıda bir anda grubun içerisinde kalan 2 polis memuruna çevreden yetişen vatandaşlar yardım etti. Polisler vatandaşların da yardımıyla pasajdan çıktı.Yaralı polisler hastaneye sevk edildi.

Olayla ilgili saldırganlardan 3 kişinin gözaltına alındığı diğer saldırganların ise yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Kaynak:Sözcü




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —