Tarih: 29.05.2017 13:12

MARMARİS AIRPORT TRANSFER

Facebook Twitter Linked-in

Küçük bir yüzölçümüne sahip olmasına rağmen birçok gezilecek noktası bulunmaktadır. İlçenin her mahallesi ayrı güzelliklerle süslenmiştir. Denizden gelen serin hava dalgaları dağların yamaçlarını havalandırarak ilçenin muhteşem atmosferini oluşturur.  İlçe Merkezi Marmaris siteler yoğun ziyaret akınıyla renkli bir ambiyansa sahiptir. Marmaris Kalesi şehrin yukarından tüm Marmaris’i güneşin doğuşuyla selamlıyor. Marmaris kalesi uzun bir süredir müze olarak hizmet vermektedir ve belli açılış kapanış saatleri vardır.

Marmaris barlar sokağı genellikle akşam saatlerinde eğlenceli ve hareketli saatlere ev sahipliği ediyor. Biraz ilerisinde bulunan Marmaris Marina dinlendirici ve huzur verici atmosferi ile misafirlere huzur dolu anlar yaşatabilir. Marmaris merkez turizm sezonlarında kalabalık olsa da yollar ferah ve yürüme alanları rahattır. İlçe içinde ayrılmış bisiklet yolları bisiklet kullanımını oldukça keyifli hale getiriyor.

İlçe içinde trafik oldukça düzenli. Belediyenin zabıta birimleri yol kenarına araç park edilmesi konusunda titiz bir çalışma yürütüyor. Marmaris’te araçla bisikletle veya yaya olarak ulaşmak istediğiniz yere gitmek keyifli ve kolaydır. Marmaris merkezin dışında hiçbir yerde azda olsa trafik sorunu yaşanmaz. Marmaris’in tüm mahalleleri ve tatil alanları geniş bir alanda ferah bir tatil imkânı sunar. Marmaris merkeze 5-6 kilometre mesafedeki içmeler benzersiz doğasıyla sakin bir tatil yapmak isteyen ziyaretçilere istediklerini veriyor. Merkeze göre daha az insan ve trafiğin bulunduğu içmeler muhteşem kumu ve denizi ile Marmaris’in en gözde mekânları arasında başı çekiyor. Marmaris içmeler otel bakımından oldukça gelişmiş bir tatil beldesidir. 5 yıldızlı lüks oteller bu bölgede kalitelerinden ödün vermiyorlar. Marmaris’te otelcilik alanında en çok memnuiyet seviyesi sağlayan yer Marmaris içmeler desek yanlış olmaz. Marmaris içmelere minibüs ve taksi ile 10 dakikada ulaşım sağlamak mümkün. Eğer yurtdışından gelen bir turist iseniz Marmaris Airport Transfer hizmetini kullanabilirsiniz Marmaris Airport transfer hizmetinde aracınız sizi istediğiniz lokasyona kapınıza kadar bırakmaktadır. Marmaris Airport Transfer servisi konusunda marmarisin öncü transfer şirketlerinden Raintransfer’i tavsiye ederiz. Raintransfer 10 Yılı aşkın süredir sektörde profesyonel hizmet sunmaktadır. Her geçen sene yolcu kapasitesini ve karşılanan yolcu sayısını arttırmakla beraber, aynı oranda memnuniyet ortalamasında arttırmaktadır.

Keyifli tatiller dileriz,

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —