Tarih: 12.07.2012 14:38

Marmara TÜMSİAD İnegöl’de buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Toplantıya TÜMSİAD Genel sekreteri Mustafa Aydın , Eğitim komisyonu başkan yardımcısı  Mehmet Küçük Mehmet Oğlu ve Dış İlişkiler Komisyonu başkan yardımcısı Aydın Açık toplantıda hazır bulundular. komisyon başkanları kendi komisyonları ile ilgili bilgiler vererek daha verimli olmak için analizler  ve bilgi alışverişleri yapıldı.

 

Çalışmaların Değerlendirilmesi, Şube Personel Durumunun Değerlendirilmesi ve Şubelerin Fiziki Durumunun Değerlendirilmesi yapıldı, komisyon başkanları ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıyı değerlendirten TÜMSİAD Gebze Şube Genel Sekreteri, toplantının ev sahipliğini kusursuz bir şekilde yapan Tümsiad İnegöl Şube yöneticilerine teşekkür ettikten sonra, toplantının genel hatları ile faydalı olduğunu, mevcut durumu masaya yatırma fırsatı bulduklarını ifade ederek , eksikliklerin tespiti ve bunların giderilmesi hususunda kararlar alınarak, Bazı faaliyetlerimizi icra ederken kurumsallığın bir gereği olarak, işlemleri standartlaştırma hususunda prosedürler belirlendi. Tümsiad Gebze Şube Genel Sekreteri ve Komisyon Başkan yardımcıları Tümsiad İnegöl Şube Yönetimine teşekkürlerini bildirdikten sonra ayrıldılar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —