Tarih: 03.01.2018 11:05

Marmara Kule projesi

Facebook Twitter Linked-in

Home office ve office olarak kullanabilecek 72 metrekare ile 167 metrekare arasında toplam 246 bağımsız bölümden oluşan Marmara Kule projesi, 38 bin 270 metrekare toplam inşaat alanında yapılıyor. 195 adet 1+1 ve 51 adet 3+1 olmak üzere inşa edilen Marmara Kule projesinde, yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik 4 kata yayılmış bir ticari alan mevcut.
246 bağımsız bölümün büyük bir çoğunluğu Marmara ve Prens Adaları'nın nefes kesen manzarasına sahip olan Marmara Kule projesinin diğer bağımsız bölümlerinde E5 Karayolu üzerinden Aydos Ormanı'na bakıyor.
 
ÇAĞDAŞ YAŞAMA UYGUN 1+1'LER
Marmara Kule' projesinde 72 – 86 metrekare arasıda home office ayrıcalığına sahip 195 adet 1+1 bulunuyor.
Marmara Kule projesi Fiyat Aralığı:
Marmara Kule projesinde dairele 482 bin TL ila 961 bin TL arasında satılıyor.
 
MARMARA KULE PROJESİ ÖDEME SEÇENEKLERİ
Marmara Kule projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirim, 36 ay sıfır faiz, 60 ay %0,50, 120 ay %0,70 oranında faizle kredi kullanılabiliniyor.
 
MARMARA KULE PROJE ÖZELLİKLERİ
Marmara Kule projesi; Toplu Taşıma, Mağaza/Ofis, Yürüyüş Alanları, Kapalı Yüzme Havuzu, Çocuk Parkı, Açık Otopark, Fitness Salonu, Hamam, Sauna, Spor Salonu, Açık Yüzme Havuzu, Çocuk Yüzme Havuzu, Kapalı Otopark ve 24 Saat Güvenlik özelliklerine sahip.
Marmara Kule Projesi, Özel Vera Hastanesi, Özel Atalar Hastanesi, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Avicenna Umut Hastanesi, Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Yakacik Kadin Dogum Ve Cocuk Hastaliklari Hastanesi, Megapol Hastanesi, Kızılay Tıp Merkezi gibi sağlık kuruluşlarına ve Kartal Kültür Temel Lisesi, Özel Fen Bilimleri Temel Lisesi, Özel Kartal Kavram Temel Lisesi, ÇözümTemel Lisesi, Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi, Yakacik Balkanlar Koleji, Kartal Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi, Özel İstek Uluğbey Lisesi, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ahmet Şimşek Koleji gibi eğitim kurumlarına yakın bir lokasyona sahip.
 
Kaynak: https://www.projedefirsat.com/marmara-kule.html



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —