Tarih: 26.11.2011 10:57

MARKA'dan yeni iş fikirlerine ödül

Facebook Twitter Linked-in

Yarışmayla Doğu Marmara Bölgesi'nde girişimcilik potansiyeli ve değerlerini ortaya çıkaracak en ekonomik, en işlevsel ve yenilikçi çözüm önerilerinin desteklenmesi amaçlanmaktadır"dedi. Yarışmaya 18-40 yaş arasındaki gençlerin başvurabildiğini, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Yalova'dan 310 projenin katıldığını, her ilin birinci ve finalistlerinin belirlendiğine işaret eden Özçimen, "Birinci olan yarışmacılar 25 bin TL ödülün yanı sıra 27 bin TL hibe ve 70 bin TL hibeli KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinden, sanayi ve ticaret odalarının düzenlediği eğitimlere ücretsiz katılım hakkı kazandı.

 

 

 

Finale kalan yarışmacılarımız da KOSGEB'in Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminden yararlanabilecekler"şeklinde konuştu. Kocaeli’nden Numan Akdoğan Nano yapılı çok katlı manyetik ince filmlerin özelliklerinin belirlenmesi için, MOKE cihazı üretimi adlı projesiyle birinci oldu ve 25 bin TL ödül aldı. Ayrıca Kocaeli’nden Tuna Uslu, Rana Kocayağcıoğlu, Berna Eser, projeleriyle finalist oldular. Sakarya ilinden, İsmail Kul Lifting Tower- Yükselen Kule projesiyle birinci oldu ve 25 bin TL ödül aldı. Ayrıca Sakarya ilinden Halil İbrahim Kurt, Mesut Çelik VE Fatma Yasemin oran projeleriyle finalist oldular.

 

 

 

Düzce ilinden Solmaaz Altunbaş, Kestane kalemi bankası projesiyle birinci oldu ve 25 bin TL ödül kazandı. Ayrıca Düzce’den Enes Kürşad Demirel ve Ali Berber projeleriyle finalist oldular. Yalova ilinden İlker Kavak, Milli Cad-Cam programı projesiyle birinci oldu ve 25 bin TL ödül kazandı. Ayrıca Yalova’dan Hüseyin Avni Önder ve Ferhat Sayım projeleriyle finalist oldular. Dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından verildi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —