Tarih: 25.01.2012 14:30

MARKA'dan dolandırıcılık uyarısı!

Facebook Twitter Linked-in

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreterliği, ajansın yetkilisi olarak kendisini tanıtarak ücret karşılığı danışmanlık ve proje yazma hizmeti veren kişi veya kişilere itibar edilmemesi uyarısında bulundu.

 

 

"MARKA'NIN DANIŞMANI YOKTUR"

 

 

MARKA Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, " Son dönemde kendini Ajansımızın yetkilisi olarak yahut bir şekilde Ajansımızla irtibat halinde göstermek suretiyle, ticari faaliyet çerçevesinde ücret karşılığı danışmanlık ve proje yazma hizmeti vermeyi yahut Ajansımızla ilgili diğer hususlarda yardımda bulunmayı taahhüt eden kötü niyetli bazı kişi ve kurumların türediğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Daha önce de defalarca ifade ettiğimiz üzere, kamu tüzel kişiliğini haiz bir kamu kurumu olan Ajansımızın harici herhangi bir bağlantısı, ortaklığı, temsilcisi, danışmanı yahut aracısı bulunmamaktadır. Ajansımız proje yazma eğitimleri başta olmak üzere mevzuatla kendisine verilen görevleri tamamen kendi kadrolarıyla yürütmektedir" denildi.

 

 

"AJANSIMIZA BİLGİ VERİN"

 

 

Bu kişi veya kişilere itibar edilmesini ve bu gibi durumlarla karşılasılması halinde ajansa bilgi verilmesi istenen açıklamada şunlar yer verildi; "Anılan şahıslar hakkında soruşturma yapılması için gerekli başvuruların yapılacağını belirtir; kendini Ajans personeli, özel yetkilisi, temsilcisi, danışmanı vb. isim ve unvanlar altında Ajansla irtibatlı olarak göstermek suretiyle faaliyet sahamızdaki gerçek ve tüzel kişilerden menfaat elde etmeye çalışan bu türden çabalara itibar edilmemesini ve böyle şahıslarla karşılaşılması durumunda Ajansımıza vakit geçirmeksizin bilgi verilmesini önemle rica ederiz."

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —