Tarih: 11.01.2012 09:41

Malkoç'a yeni görev!

Facebook Twitter Linked-in

2010 Temmuz ayında özel bir kanunla kurulan ve 11 Fakülte, 2 Yüksek Okul ve 4 Enstitü’den oluşan üniversite rektörlüğü , halen Göztepe’de idari faaliyetlerini sürdürüyor. Yakın tarihte inşaatı tamamlanmak üzere olan  Altunizade Capitol AVM karşısındaki kendi yerinde hizmet vermeye devam edecek.

Gebze, Gençlik Hizmetleri ve Spor eski müdürü Çetin Malkoç’un ataması yapıldıktan sonra yeni görevine halen devam ettiği belirtildi.

 

 

"HİZMET HER KULVARDA OLUR"

 

Gebze’de görev yaptığı süre içerisinde sadece gençliğe sportif yolla hizmet ettiğini ve Gebze’nin adını her platformda başarı ile duyurduğunu belirten Çetin Malkoç, “Devlette hizmet esastır. Biz bu göreve başladığımızda burada ebedi kalmak için beklenti içerisinde olmadık. Amacımız Gebze’ye ve Gebze’de ki gençliğe sportif yolla hizmet etmekti. Bunu da layıkı ile yaptığım kanısındayım. Buradaki görevime devam edebilirmiydim? edemezmiydim? Bu soruların muhatabı kuşkusuz ben değilim. Artık o defteri kapattım. Yeni bir görevde yine ülkeme hizmet etmeye devam edeceğim. Hizmet her kulvarda olabilir. Kimseye kırgın değilim. Görevi bırakma kararımda özellikle son dönemde yaşadıklarım etkili olmuştur. Demek ki Gebze’de ve hizmet alanım sporda yapacaklarım buraya kadarmış." 

 

 

GEBZE'YE TEŞEKKÜRLER!

 

 

"Bir kez daha görev yaptığım süre içerisinde bana her türlü desteği veren başta Kocaeli Büyükşehir belediye başkanım İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere, Gebze kaymakamım Salih Karabulut ve Belediye başkanımız Adnan Köşker’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü personelime ve bizimle aynı davanın peşinden koşan değerli basın mensuplarına ayrı ayrı  teşekkür etmek istiyorum. Göreve yeni başlayan değerli kardeşime de bu görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —