Tarih: 24.03.2012 15:15

Malkara'da Odalar tek çatı altında toplanacak!

Facebook Twitter Linked-in

TSO Başkanı Ümran Bilgin, Ziraat Odası Başkanı Saim Özden, Tekirdağ Köy Kooperatif Başkanı Ramazan Demirkıran, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil ve Et Üreticileri Birliği Başkanı Fahrettin Kazan'dan oluşan heyet, iki hafta önce gerçekleştirilen olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Haşim Dönmez'i ziyaret etti.

 

 

 

Dönmez'e yeni çalışma döneminin hayırlı olması dileğinde bulunan oda ve birlik başkanları, ziyaret sırasında ilçeye kazandırılması hedeflenen ortak hizmet binası hakkında da bilgi verdiler. Oda ve birlik başkanları, Belediye Başkanı Birol Kaya'nın da konuya olumlu yaklaştığını ve her türlü kolaylığı göstereceğini ilettiler.

 

 

 

Haşim Dönmez kooperatife ait kendi yerlerinin olduğunu, yine de öneriyi genel kurula götürüp değerlendirebileceklerini söylerken, TSO Başkanı Ümran Bilgin ise Malkara'ya hizmet ortaklığında ileri sürülen her yeni düşünceye açık olup sıcak baktıklarını ifade ederek, fikir birlikteliğinden yana olduklarını söyledi. 6 katlı olarak inşa edilecek hizmet binası içinde 100'er ve 200'er kişilik iki toplantı salonu ile her STK'ya ait çalışma ofislerinin yer alacağı bildirildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —