Tarih: 14.04.2014 10:27

Mali Müşavirler Derneğinden başkanlara ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Hamit Akbulut başkanlığındaki Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Yönetim Kurulu ilk olarak Çayırova Belediye Başkanlığına seçilen Şevki Demirci’yi makamında ziyaret etti.Ziyarete Dernek Yönetimi ile Kocaeli Serbest Muhasebeciler, Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim  Kurulu  Üyeleri Kemal Demir ve Bedri Keskin ile Disiplin Kurulu üyesi Namaz Koçak ve Denetleme Kurulu Üyesi Musa Özcan katıldı. Dernek Başkanı Hamit Akbulut, başkan Demirci’yi tebrik ederken günün anısına plaket taktim etti. Dernek Yönetim Kurulu üyelerinden Filiz Ayyıldız ve Bülent Kanca’nın Çayırova Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilmesinden de ayrıca memnuniyet duyduğunu, bu meslektaşlarımızın derneğimizde olduğu gibi Belediye Meclis çalışmalarına da katkı sunacaklarına inandığını söyledi.  

 

Belediye Başkanı Şevki Demirci’de ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirtirken, Muhasebe mesleğinin önemini bir ticaret erbabı olarak iyi bildiğini, Meslek mensubu meclis üyelerinin meclis çalışmaları ve Belediyenin üreteceği hizmetlerde önemli katkılarının olacağını söyledi. 

 

Gebze belediyesi ziyaret                 

 

Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Yönetim Kurulu ardından Gebze Belediye Başkan yardımcısı Nilay Ayran'ı makamında ziyaret etti. Yeni dönem çalışmaları ve dernek faaliyetleri konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Dernek Başkanı Hamit Akbulut, ziyaretin anısına Başkan Yardımcısı Nilay Ayran’a Meslekte Birlik plaketi takdim etti.

 

İlyasbey vergi dairesi Müdürü’ne ziyaret

 

Kocaeli Meslekte Birlik Derneği Yönetim Kurulu Gebze ziyaretleri çerçevesinde İlyasbey Vergi Dairesi Müdürü Adem Baydere’yi de makamında ziyaret etti. Dernek Yönetimi ve Kocaeli SMMM Odası kurul üyeleriyle tek tek tanışan Baydere’ye ziyarette mesleki sorunlar ve dernek çalışmaları konuşuldu. Vergi Dairesi Müdürü vergisel işlemlerin otomasyonla yürütülmesinin birçok kolaylık getirirken meslek mensuplarıyla irtibatı zayıflattığını bu toplu ziyaretin de kendisini memnun ettiğini söyledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —