Tarih: 27.09.2016 08:24

Maçı istedik ve aldık

Facebook Twitter Linked-in

Hereke Yıldız maçından sonra yaptığı açıklamada, “Maçın geneline bakarsak iyi oynadığımızı söyleyemeyiz. Sezonun ilk maçı olması da kötü oynamamıza etkendi. Ancak kötüyken kazanmak önemli. Futbolcularıma teşekkür ediyorum. Maçı sonuna kadar istediler. Hepsinin emeğine yüreğine sağlık” dedi.

Lig’e 2-1’lik Hereke Yıldız galibiyetiyle başlayan Gebzespor’da teknik direktör Cengiz Demir, kazanmanın önemli olduğuna vurgu yaptı. Tecrübeli teknik adam, “İlk maçlar zordur. Bu Süper Lig’de de böyle, alt liglerde de. Şampiyonluğa oynayan bir takımız. Kötü günümüzde kazanmak çok önemli. Ligin ilk maçlarında sürprizler olur ama biz bu sürprize izin vermedik. Kabul ediyorum, göze hoş gelen bir futbol sergilemedik. Bizim için kazanmak daha önemliydi. Yeni bir takımız. Oyun şablonumuz yavaş yavaş oturacak. Bu işler hemen olmuyor” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Maçın başından sonuna kadar galibiyeti isteyen ve hak eden tarafın kendileri olduğunu belirten Demir,” Sahada maçı başından sonuna kadar isteyen, kazanmayı arzulayıp sorumluluk alan bir Gebzespor vardı. Bu gelecek adına umut verici. Bunun yanında taraftarımız da sorumluluk aldı. Takımın mücadele ve coşkusuyla taraftarın isteği, arzusu bir araya gelince güzel şeyler oluyor. Bu devam etmelidir. Gelecek hafta oynayacağımız Ergene Velişeme maçına bu moral ve motivasyon sayesinde güçlü çıkacağız. Taraftarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Her zaman bunu görmek istiyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —