Tarih: 02.06.2020 21:24

Lütfü Türkkan'ın fabrikasında mühürleme işlemi başlatıldı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan arasında tartışmalar devam ederken Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu,İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın fabrikasının orman arazisine, çiftliğinin ise TOKİ'ye ait araziye kurulduğunu iddia etti.Yaşanan tartışmalar ve Katırcıoğlu'nun iddialarının ardından belirtilen fabrikada mühürleme işlemi başlatıldı.

Gebze Orman İşletme Müdürlüğü fabrikada inceleme yaptı.İnceleme sonrası, fabrikanın içinde bulunan bazı alanların kaçak olduğu belirlendi. Bu alan ekiplerce mühürlendi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a ait olan fabrika hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu. Katırcıoğlu, “Dilovası'nda fabrikaları ve çiftlikleri var. Soruyorum belgelerle birlikte, Bay Lütfü Türkkan. Türkkan Yağ Anonim Şirketi, 126 bin metrekare orman arazisi üzerinde mi değil mi? İkinci sorum, belgemle birlikte Bay Lütfü Türkkan, Türkkan Çiftliği TOKİ arazisi üzerinde mi değil mi?” diye sormuştu.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —