Tarih: 23.07.2013 16:23

Lütfü Türkkan ziyaretlere devam etti

Facebook Twitter Linked-in

Türkkan gün içinde birçok yere daha gitti. Ziyareti sırasında Gebze Küçük Sanayi Sitesi’nin içler acısı haline de şahit olan Türkkan düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “İki yıl evvel Gebze Küçük Sanayi Sitesi'ne gittiğimizde, çöp yığınlarından geçilmiyordu. Başkan söz verdi, aradan iki yıl geçti, Küçük Sanayi Sitesi'nin önü bu şekilde.  Bakın resimlere, burası Zimbabwe değil, Gebze.”

 

Kocaeli Karadenizli işadamları Derneği’ne ziyaret

 

Türkkan’ın Gebze ziyaretinde gittiği yerler arasında Kocaeli Karadenizli İşadamları Derneği de vardı. MHP’li Türkkan derneğe, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve İlçe Yöneticileri ile birlikte gitti. Türkkan ve beraberindekiler Başkan Gültekin Şenel ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından en iyi şekilde ağırlandı.

 

Taziye ziyareti

 

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Gebze’de taziyeye gitmeyi de ihmal etmedi. Türkkan, geçtiğimiz günlerde genç yaşta yaşamını yitiren Yüksel Önder'in eşi ve oğlunu ziyaret etti. 

 

Denizli Köycü’nde köylüleri dinledi  

 

Türkkan’ın Gebze turunda köy ziyareti olmazsa olmazdı.  Nüfusu hem genç hem de çalışkan olan Denizli köyüne iftar sonrası giden Türkkan, hatırlarını sorduğu köylülerin sıkıntılarını dinledi, bol bol notlar aldı. Türkkan daha sonra da MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ile birlikte Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Hacıoğlu'nun işyerini ziyaret etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —