Tarih: 21.08.2019 14:15

Lütfü Türkkan özür diledi

Facebook Twitter Linked-in

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan önceki gün Van’da meydana gelen olayla ilgili açıklama yapmıştı. Hatırlanacağı üzere Van’da görevden alınan başkanın yerine kayyum heyeti atanmıştı. Bu kayyum heyeti de odadaki Atatürk fotoğrafı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını yer değiştirmişti. Kayyum heyetinin usulüne uygun yaptığı bu düzeltme sosyal medyada saptırılmıştı.

İşte Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’da bu saptırılan videolara inandı. Daha sonra konuyla ilgili bir açıklama yapan Lütfü Türkkan, kayyum heyetinin Atatürk fotoğrafını indirdiğini iddia ederek konuyla ilgili heyeti hedef alan çok sert sözler sarf etmişti.

Olayın doğrusunu bir süre sonra idrak eden Lütfü Türkkan dün bir özür mesajı yayınladı. Lütfü Türkkan yayınladığı özür mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Van’da atanan kayyumun Atatürk’ün fotoğraflarını indirdiği görüntüleri izlediğimi yazmıştım. Atatürk’ün indirilen fotoğrafının sağ tarafa tekrar asıldığını gösteren video geldi, ben de izledim. O yüzden bu konudaki tepki içeren mesajımı sildim.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —