Tarih: 17.07.2014 13:18

Lütfü Türkkan iftar ziyaretlerine devam ediyor!

Facebook Twitter Linked-in

Daha çok dar gelirli ailelere gitmeye gayret gösteren Türkkan son olarak Derince’de Emine Sancak’ın iki göz odalı gecekondusuna konuk oldu. 7 yıl önce eşini kaybeden Emine hanım 150 lira kira ödediği gecekondusunda iki kızıyla birlikte yaşam mücadelesi veriyor.

 

Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan için sabahın erken saatlerinde hazırlıklara başladı. Yemeklerini yaptı . İmkanı dahilinde mükellef bir sofra hazırladı. Ancak yer sofrasının altına sereceği bir kilimi yoktu. Ama konuğu ağırdı. Hemen komşusunun kapısını çaldı. Ödünç aldığı kilim ile eksiğini tamamladı. Ardından Lütfü Türkkan,  Derince İlçe Başkanı Mehmet Emin Şimşek ve Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Özcan ile birlikte Emine Sancak ile birlikte kapısını çaldı. Edilen duanın ardından oruçlar açıldı.

 

Bugüne kadar hiç yeni eşyası olmadığını anlatan emine hanım MHP’li vekilden evindeki tüm eşyaları yenileme sözü aldı.Türkkan aynı gün içinde Derince ve Başiskele’de çok sayıda kapıyı çalarak taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu. Bir yandan da esnaf ziyaretleri yapan Türkkan, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi.    

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —