Tarih: 12.07.2019 09:14

Lüks makam araçları satılacak

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. Tahir Büyükakın başkanlığında yapılan meclis toplantısında çoğunluğu imar konuları ve teklierden oluşan 93 maddeli gündem görüşülüp bağlanacak. Meclis toplantısında CHP Grup başkan vekili Engin Taşdemir, geçmiş dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı olan İbrahim Karaosmanoğlu döneminde kullanılan lüks araçları gündeme taşıdı

CHP tarafından başkanlık makam araçlarına ilişkin verilen soru önergesinde, “Büyükşehir Belediyesi'nde sayın Karaosmanoğlu döneminde alınan veya kiralanan çeşitli marka cip ve binek otomobiller bulunmaktaydı. Bahse konu araçlar satılacak veya iade edilecek midir? Şayet edilmeyecekse bundan sonra nasıl değerlendirilecek” ifadelerine yer verildi.

Konuyla ilgili konuşan Başkan Tahir Büyükakın, "Geçmiş döneme yönelik konuşmaların bize katkısı yok. Yaptıkları doğru şeyler de var, yanlışlar da var. Ben kendim bir takdirde bulunuyorum. Bir başkası çıkıp beni de eleştirebilir. Kiralık olan bazı araçları geri gönderdik. 1 tane var o araçtan onu da müsait olduğunda satacağım" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —