Tarih: 01.03.2020 19:49

Loyal Friend Bir Otelden Daha Fazlası

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Hayatımızın her döneminde bizlere arkadaşlık etme iyiliğini gösteren sevimli dostlarımız için harika bir köpek oteli hazırladık. İstanbul Çekmeköy de kurduğumuz otel, hem minik arkadaşlarımız kendi doğal yaşamlarına adapte oluyor ve hemde hemcinsleriyle doyasıya vakit geçirme ve eğlenme fırsatı buluyor.

 


 

Alanında uzman eğitmenler eşliğinde küçük dostlarımızın gelişimini özenle takip ediyoruz. Tesislerimizde köpek eğitimi hizmeti ve köpek kreşi hizmeti de sunuyoruz. Kreş hizmetinde siz onları yalnız bıraktığınızda sosyalleşme açısından problem yaşamamaları için elimizden geleni yapıyor, sizin olmadığınız süreyi telafi etmeye çalışıyoruz.

 

 

Birçok evcil hayvan sahibi için özellikle tuvalet eğitimi, itaat eğitimi gibi eğitimleri vermek zorlayıcı olabilir. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için gerekli olan eğitimleri minik arkadaşlarımıza seve seve öğretiyoruz.

 

Hizmetinizde çalışan bütün eğitmenlerimiz köpek eğitimi konusunda gerekli bilgi birikimi ve yeteneğe sahip olup, tesislerimizde bulunan bütün eğitim ve antrenman sahaları küçük dostlarımızın eğitim performanslarının artmasını amaçlayarak yapılmıştır.

 

 

Bu hizmetlerimizin yanı sıra tesislerimizden yararlanmak isteyen ama aracı olmadığı için bu fırsattan mahrum kalacak dostlarımız için nakil hizmeti de gerçekleştiriyoruz. Dostunuzu bizim güvenilir kollarımıza bıraktığınız andan itibaren dezenfekte edilmiş araçlar içerisinde son derece hijyenik bir ortamda sevimli dostlarımızı bir otelden daha fazlası olan Loyal Friend ile tanışmasını sağlıyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —