Tarih: 27.04.2015 11:39

Loya Restoran hizmette!

Facebook Twitter Linked-in

Darıca Belediye Meclis Üyesi A.Hakan Hocaoğlu ile AK Parti Gebze ilçe yöneticisi Emrullah Bilgin’in işletmeciliğini yaptığı ve Mayıs ayı içerisinde resmi açılışı gerçekleşecek olan Loya Restorant’ın hafta sonu önemli konukları vardı.

Cumartesi günü Gebze’ye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze ilçe Başkanı Hasan Soba, Kocaeli İl Emniyet Müdür yardımcısı Taşkın Tuncer, Kocaeli Terörle Mücadele Şube müdürü Murat Şeker ,Kocaeli İstihbarat şube müdürü Nail Düzcü, Kocaeli olay yeri inceleme şube Müdürü Dursun Karaca, Darıca ilçe  Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Dilovasi ilçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Gebzespor Eski Kulüp Başkanı İlker Çakır ve eşi Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Serap Çakır, AK Parti’nin Kocaeli Milletvekili adayları, Darıca ilçe spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, AK Parti eski il Başkanı Mahmut Civelek ziyaret edenler arasındaydılar.

 Loya Restorant’ın ortaklarından ve AK Parti Gebze ilçe Yöneticisi Emrullah Bilgin’’ Mayıs ayı içerisinde resmi açılışını gerçekleştireceğimiz bu güzel mekânımız da Meşhur Karadeniz Pidesi, Cağ Kebabı, Kuru fasulyemiz ile 200 kişiye hizmet vereceğiz. Sabahları 09.ile 24 saatleri arasında hizmet verecek olan mekânımız bölgenin en güzel ve en leziz mekanı oldu şimdiden. Yeni Kent Mahallesi lssıkgöl sok.N0:206/D sayılı yerde hizmet veren mekânımız evlere ve iş yerlerine de servis hizmeti vermektedir. Müşterilerimizin 0262 721 53 00 nolu teli arayarak sipariş verebilirler’’ dedi.

Büşra KAYA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —